Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δ. Στράτου: «Για τον Γιάνη θα έφτανα στα άκρα»

Δ. Στράτου: «Για τον Γιάνη θα έφτανα στα άκρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τρελά ερωτευμένη δηλώνει η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου η οποία δηλώνει μάλιστα πως “για τον άντρα μου θα έφτανε στα άκρα”.

Η κ. Στράτου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ένθετο secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, σχολίασε τα όσα λέγονται για την οικονομική της κατάσταση.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι θαυμάζει στον σύζυγό της απαντά ««το μυαλό του» και συμπληρώνει πως για εκείνον θα έφτανε στα άκρα: «Παντού, μέχρι τα άκρα (σ.σ. θα έφτανα). Νομίζω το απέδειξα εκείνη την ημέρα στα Εξάρχεια».

Η ίδια αναφερόμενη στην πορεία της πολιτικής καριέρας του κ. Βαρουφάκη τόνισε πως ούτε η ίδια αλλά ουτε και ο κ. Βαρουφάκης νιώθουν αδικία.

«Δεν κοιτάμε πίσω. Πάμε μπροστά. Κατ’ αρχάς όταν μιλάμε για έναν πολιτικό, δεν μιλάμε για αυτόν ως άτομο. Το θέμα είναι αν αδικηθήκαμε όλοι μας. Αν προδοθήκαμε ή αν αδικηθήκαμε ως λαός. Δεν έχει να κάνει με ένα συγκεκριμένο άτομο».

Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μετακομίσουν και πάλι στο εξωτερικό ενώ αναφέρθηκε και στις αμοιβές του καλλιτεχνικού χώρου, υποστηρίζοντας: «Φυσικά και πρέπει να υποστηρίζουμε τις αδύναμες ομάδες, αλλά δεν πρέπει να θεωρούμε αυτονόητο ότι ο καλλιτέχνης δεν χρειάζεται χρήματα, νερό και φαγητό για να ζήσει».

Η Δανάη Στράτου απάντησε και σε όσους θεωρούν πως έχει μεγάλη οικονομική άνεση. «Είμαι επαγγελματίας 20 χρόνια. Κανείς δεν ξέρει αν ισχύει ή αν δεν ισχύει αυτό. Μόνο αν κάποιος μπει στον τραπεζικό μου λογαριασμό, μπορεί να το μάθει. Αυτά είναι πράγματα αυθαίρετα και κανείς δεν πρέπει να βγάζει συμπεράσματα χωρίς να ξέρει. Το τι έχω ή τι δεν έχω και το πόσο ζορίζομαι το ξέρω εγώ και η οικογένειά μου».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Γερμανική Αμνηστία ζητά έρευνα για την απαγόρευση εισόδου στη χώρα του Γιάνη Βαρουφάκη

Γερμανία: Απαγορεύει στον Γιάνη Βαρουφάκη την είσοδο και κάθε πολιτική δραστηριότητα στη χώρα

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Εξάρχεια: Ο ένας λήστευε γυναίκα κι ο άλλος προσπάθησε να τη βιάσει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...