Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λαπαβίτσας παραδέχθηκε ότι η Λαϊκή Ενότητα δεν είχε πρόγραμμα!

Ο Λαπαβίτσας παραδέχθηκε ότι η Λαϊκή Ενότητα δεν είχε πρόγραμμα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Κώστας Λαπαβίτσας παραδέχθηκε ότι η Λαϊκή Ενότητα ηττήθηκε πολιτικά στις εκλογές γιατί δεν κατέθεσε την πρότασή της στην κοινωνία.

Ο Κώστας Λαπαβίτσας, με μια νότα αυτοκριτικής, μιλώντας στα Παραπολιτικά, υποστήριξε ότι «το κόμμα του δεν μπόρεσε να μπει στην Βουλή επειδή δεν κατέθεσε συνεκτική προγραμματική πρόταση με δεδομένη την έλλειψη χρημάτων και του περιορισμένου χρόνου».

Είναι προφανές ότι επειδή δεν θέλει να παραδεχτεί την παντελή απουσία πρότασης από την πλευρά τους, παρά μόνο λόγια του αέρα και αριστερίστικη συνθηματολογία, επικαλείται ανόητες δικαιολογίες, ότι δήθεν δεν είχαν λεφτά και αρκετό χρόνο να τη γράψουν και να την παρουσιάσουν.

Και όλο το προηγούμενο διάστημα τι έκαναν;

Κι εάν ο λαός τους ψήφιζε, αφού δεν ήταν έτοιμοι, τι ακριβώς θα έπρατταν μετά; Με ποιο σχέδιο;

Αφού ήταν ανέτοιμοι γιατί διασπάστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και είχαν το θράσος να ζητάνε και την ψήφο μας;

Αστεία πράγματα από ανθρώπους που τους νομίζαμε για σοβαρούς…

Ο Κώστας Λαπαβίτσας είπε ακόμα ότι «ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να βάλει την Ελλάδα σε μια ρότα μέσα στο ευρώ αλλά δεν το κατάφερε γιατί αυτό με μνημόνιο είναι αδύνατο».

«Θα πρέπει να πάρουμε αυτό το μάθημα και να σκεφτούμε το θέμα του νομίσματος, αν τρομάζει ο Ελληνικός λαός θα μείνει μέσα στο μνημόνιο και θα δέχεται ότι του επιβάλουν οι ξένοι δανειστές».

Όταν το TRIBUNE ζητούσε όλο το διάστημα πριν τις εκλογές από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τους υπόλοιπους “σωτήρες” της Λαϊκής Ενότητας να καταθέσουν στην κοινωνία την πρότασή τους, εκείνοι επιστράτευαν τρολ για να μας διασύρουν.

Όταν οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας να τους πουν ποιο είναι το εναλλακτικό τους σχέδιο, οι αλαζονικοί ιδεοληπτικοί πλατφόρμες μόνο που δεν έδερναν τους εκπροσώπους του Τύπου. Κι όταν (εάν) απαντούσαν, ήταν με συνθήματα.

Τώρα έρχεται ο Λαπαβίτσας, μετά τον Αλαβάνο, και δικαιώνουν την κριτική που είχαμε ασκήσει προεκλογικό στη Λαϊκή Ενότητα. Μόνο που τους διαφεύγει κάτι.

Όποιος υπόσχεται αντιμνημονιακό αέρα κοπανιστό, δίχως να έχει καταθέσει στην κοινωνία συγκεκριμένο εναλλακτικό σχέδιο απέναντι στα μνημόνια, συνεχίζει να είναι ένας λαϊκιστής και δημαγωγός.

Και επειδή ο ελληνικός λαός τούς κατάλαβε τι σόι “σωτήρες” είναι, τους “μαύρισε” στις κάλπες. Μόνο τα έξαλλα γκρουπούσκουλα των συνιστωσών ψήφισαν Λαϊκή Ενότητα, που δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνική πραγματικότητα, κι εάν δεν υπήρχε τόσο μεγάλη αποχή, τα ποσοστά αυτής της παρέας έξαλλων ιδεοληπτικών θα ήταν ακόμα πιο κάτω.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Γιατί ζητάμε διεθνείς παρατηρητές στις εκλογές

Επιμένει ο Κασσελάκης: Εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών

Κασσελάκης: «Να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και να γίνουν εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών»

Μουράτ Γετκίν: Την 1η Απριλίου «όλοι θα ξυπνήσουμε σε μια διαφορετική Τουρκία»

Η Κωνσταντινούπολη θα κρίνει το μέλλον του Ερντογάν – Τα δυο σενάρια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...