Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πλούσιοι Έλληνες “έβγαλαν” στην Τουρκία 1,1 δισ. ευρώ!

Πλούσιοι Έλληνες “έβγαλαν” στην Τουρκία 1,1 δισ. ευρώ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκροή Καταθέσεων, Τουρκία,

Δύο διαφορετικά δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων αποκαλύπτουν από τη μία το ενδιαφέρον των Τούρκων να “εισβάλουν” στην Ελλάδα μέσω “επενδύσεων”, αγοράζοντας αεροδρόμια και εμπλεκόμενοι με την ενέργεια. Και από την άλλη ότι πλούσιοι Έλληνες έχουν μεταφέρει στην Τουρκία 1,1 δις ευρώ!

Με τον τίτλο «Τα βλέμματα των Τούρκων επενδυτών στραμμένα στη γείτονα Ιδίως στα αεροδρόμια και στην ενέργεια» η Yeni Safak γράφει ότι οι Τούρκοι επενδυτές έχουν αρχίσει να εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στις ιδιωτικοποιήσεις ύψους 50 δις στις οποίες πρόκειται να προβεί η Ελλάδα, που βυθίζεται στην οικονομική κρίση.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Τράπεζας Ανάπτυξης και Εμπορίου της Μαύρης Θάλασας: «Ενδιαφερόμαστε για τους τομείς όπου σχεδιάζονται ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα. Προτεραιότητα για την τράπεζά μας είναι οι ιδιωτικοποιήσεις στους τομείς των αερολιμένων και της ενέργειας. Παρακολουθούμε από κοντά τις εταιρίες που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν δραστηριότητα στους τομείς αυτούς. (..).

Στόχος της τράπεζας μας είναι να καταστεί πιλοτικό μοντέλο για την ανάπτυξη». Στο ίδιο θέμα αναφέρεται στις εσωτερικές σελίδες και η Turkiye με τον τίτλο «Τράπεζα επενδύσεων: Στόχος τα ιδρύματα που βγαίνουν προς πώληση στη γείτονα»

Σε δημοσίευμα στη Bugun αναφορικά με τις επενδύσεις ξένων εκατομμυριούχων στην Τουρκία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι οι εκατομμυριούχοι της Ελλάδας, η οποία βρίσκεται σε κρίση, έχουν μεταφέρει τα χρήματά τους στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, 37 εκατομμυριούχοι ελληνικής καταγωγής διατηρούν στην Τουρκία μετοχές και χαρτοφυλάκια ύψους 3 δις 281 εκ. τουρκικές λίρες (περίπου 1,1 δις Ευρώ).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...