ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Λεβέντης, Ένωση Κεντρώων, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,


















































Οι Τούρκοι τρέμουν πόλεμο με Ισραήλ, Κούρδους και Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους)
Η Τουρκία μετέφερε νέα στρατεύματα στην τουρκο-κατεχόμενη βόρεια Συρία
Γερμανός υπ. Εσωτερικών: Η Ελλάδα παίρνει πίσω παράτυπους μετανάστες από τη Γερμανία
Αμετακίνητοι οι αγρότες μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου: «Ας έρθουν να μας συλλάβουν»
Ο Ζελένσκι δήλωσε έτοιμος για εκλογές στην Ουκρανία «εντός των επόμενων 60 έως 90 ημερών» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίσθηση είχε προκαλέσει η δήλωση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, πως δεν θέλει το γραφείο που είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στη Βουλή γιατί είναι γκαντέμης.
Αυτή όμως η δήλωση του κ. Λεβέντη ενόχλησε την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ζήτησε εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων.
Οπως γράφει και ο ΒΗΜτοδότης η κα Μπακογιάννη απάντησε στον κ.Λεβέντη «Σου εύχομαι, Πρόεδρε Λεβέντη, Πρόεδρε της Ενωσης Κεντρώων, να αποκτήσεις κάποια στιγμή την γκαντεμιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην ηλικία, στη διαύγειά του και στην αναγνώριση όλων όσων έχει προσφέρει στον τόπο του».
























































