ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Νέα Δημοκρατία,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να στηθούν τόσα εκλογικά κέντρα, εκλογικά τμήματα και τερματικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσα και στις εκλογές του 2009 για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας προτείνει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ο υποψήφιος πρόεδρος Απόστολος Τζιτζικώστας.
Προτείνει, επίσης, τα εκλογικά κέντρα να στηθούν, όπως και το 2009, σε δημόσιους χώρους με κατάλληλη υποδομή και εύκολη πρόσβαση.
Ως προς το αντίτιμο συμμετοχής στις εκλογές προτείνει να είναι 2 ευρώ, με απαλλαγή για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (ΑΜεΑ, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι).
























































