Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την Παρασκευή κάνουν έξωση στη ΝΔ από τη Συγγρού – 4 χρόνια απλήρωτα ενοίκια

Την Παρασκευή κάνουν έξωση στη ΝΔ από τη Συγγρού – 4 χρόνια απλήρωτα ενοίκια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου τίθεται σε εφαρμογή η δικαστική απόφαση έξωσης της Νέας Δημοκρατίας από το κτίριο της Συγγρού.

Η διαχειρίστρια εταιρεία του ακινήτου προσέφυγε με αγωγή εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, την οποία και κέρδισε τον Ιούνιο. Τότε όμως, λόγω των capital controls, δεν μπορούσε να εκτελεστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Παραπολιτικά, την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, οι δικαστικοί επιμελητές -με βάση τα τωρινά δεδομένα- θα εκτελέσουν την απόφαση και θα θέσουν εκτός κτιρίου προσωπικό και εξοπλισμό.

Οι συνέπειες των «αποκαλυπτηρίων» αναμένονται επώδυνες, καθώς οι ευθύνες για την εξέλιξη έχουν ονοματεπώνυμο και ο Β. Μεϊμαράκης δεν προτίθεται να σιωπήσει πάλι, όπως τον Ιούλιο, όταν παρέλαβε 170 εκατ. ευρώ χρέη και απλήρωτα ενοίκια 4 ετών, άνω του 1 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία Hellenic Capital, διάδοχος της ΑΤΕ Leasing, στην οποία είχε υποθηκευτεί το κτίριο, δεν χαρίστηκε στην ομάδα Σαμαρά, η οποία κώφευε στις συνεχείς εξώδικες προσκλήσεις της.

Αναλόγως έχουν προειδοποιήσει ότι θα κινηθούν και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, ενώ ο πρόεδρος της Ν.Δ. ζήτησε να λάβει πλήρη εικόνα για την κακοδιαχείριση των προηγούμενων ετών, γεγονός που έχει τόσο οικονομική όσο και πολιτική διάσταση.

«Αφενός, ο Βαγγέλης θέλει να είναι έτοιμος σε περίπτωση εκλογής του για παν ενδεχόμενο, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να ‘σκάσει’ το κόμμα στα χέρια του, οπότε είναι λογικό να μην έχει τη διάθεση να πληρώσει τις αμαρτίες άλλων. Αφετέρου, επιθυμεί να αποσυνδέσει εαυτόν από τυχόν μη αναμενόμενες εξελίξεις στην πορεία προς τις εσωκομματικές εκλογές, εξαιτίας της άσχημης οικονομικής κατάστασης της Ν.Δ.», τονίζουν οι παροικούντες τη «γαλάζια» Ιερουσαλήμ.

Επιπρόσθετα, υπάρχει το νομικό κομμάτι της όλης υπόθεσης, που καθιστά τον πρόεδρο της Ν.Δ. προσωπικά υπεύθυνο για όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, γεγονός που προβληματίζει έντονα τον κ. Μεϊμαράκη.

Oπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην περίοδο του Αντώνη Σαμαρά, όταν η αδυναμία της Ν.Δ. να καλύψει τη μισθοδοσία των κομματικών υπαλλήλων αποτελούσε διαρκές πρόβλημα, ενώ ταυτόχρονα υπήρχαν εμφανείς δυσχέρειες και σε ουκ ολίγα ακόμη μέτωπα, που είχαν να κάνουν με τον οικονομικό παράγοντα.

Αυτή ακριβώς η πρόθεση του κ. Μεϊμαράκη, να φέρει στο φως τα στοιχεία της πενταετίας 2010-2015, συνιστά και τη βασική αιτία του σιωπηρού «πολέμου» που διεξάγεται αυτό τον καιρό μεταξύ των δύο συστημάτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

ΣΥΡΙΖΑ για αποπομπή Παπασταύρου και Μπρατάκου από Μητσοτάκη: Καλή τύχη στους επόμενους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...