ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Εθνικές Εκλογές 2015, Πάνος Καμμένος, Σταυρούλα Ξουλίδου, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αφορμή την τοποθέτηση της Σταυρούλας Ξουλίδου την Κυριακή, πως δηλαδή οι ΑΝΕΛ θα πρέπει αλλάξουν ηγεσία.. χθες, προκάλεσε την αντίδραση του Πάνου Καμμένου στα social media με το «μπλοκάρισμά» της στο twitter.
Η κ. Ξουλίδου, που ήθελε διακαώς να ενταχθεί στο κυβερνητικό σχήμα, σε δηλώσεις της τη Δευτέρα εμφανίστηκε προδομένη από τον ηγέτη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.
«Ο Πάνος Καμμένος έχει παραχαράξει όλες τις κόκκινες γραμμές της ιδρυτικής διακήρυξης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Από αναγκαίο καλό έχει φτάσει να είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε μιλώντας στο Βήμα FM η πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως: «παραμένω Ανεξάρτητη Ελληνίδα, θεωρώ πως η ηγεσία μας μας πρόδωσε, οπότε πρέπει να αλλάξει η ηγεσία και οι ΑΝΕΛ να επιστρέψουν στην ιδρυτική τους διακήρυξη».
Η αυστηρή βέβαια κριτική της κ. Ξουλίδου, όσο κι αν το αρνείται η ίδια, πηγάζει από το γεγονός της άρνησης του Πάνου Καμμένου να υποσχεθεί την ένταξή της στο κυνερνητικό σχήμα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, έτσι η καθυστέρηση αύτη είχε ως αποτέλεσμα τη μη συμμετοχή της κ. Ξουλίδου στις εκλογικές λίστες.
























































