Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκάλυψη Στυλιανίδη για τηλεφώνημα Τσίπρα σε Καραμανλή το βράδυ της μεγάλης διαπραγμάτευσης

Αποκάλυψη Στυλιανίδη για τηλεφώνημα Τσίπρα σε Καραμανλή το βράδυ της μεγάλης διαπραγμάτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη, λέγοντας πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της 17ωρης διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, επικοινώνησε με τον πρώην πρωθυπουργό.

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, ο “καραμανλικός” πρώην υπουργός απαντώντας σε στελέχη που ανήκουν στο “Σαμαρικό μπλοκ” αναφορικά με τις κατηγορίες που προσάπτουν στους «καραμανλικούς» για «υπόγειες διαδρομές μεταξύ “Καραμανλικών” στελεχώ της ΝΔ και κυβερνητικά στελέχη», τονίζει ότι «υπάρχει όντως θεσμική επικοινωνία και αλληλοκατανόηση ανάμεσα στην Κεντροδεξιά και στην Κεντροαριστερά. Αλλωστε η ορίτζιναλ Κεντροδεξιά δεν θέλει να δημιουργεί εχθρούς, θέλει να τους αγκαλιάζει και εν συνεχεία να τους νικά αγκαλιάζοντάς τους.

Η μοναδική φορά που είχε ο κ. Καραμανλής απευθείας συνομιλία με τον κ. Τσίπρα ήταν κατά τη διάρκεια των 17ωρων διαπραγματεύσεων του Πρωθυπουργού με τους δανειστές. Πέραν τούτου ουδέν».

Από την άλλη πλευρά, αναφορικά με την κόντρα που υπάρχει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, ο Βηματοδότης επισημαίνει πως “όσο πλησιάζουν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ τόσο εντείνονται και οι διαμάχες των υποψηφίων αρχηγών, τόσο επιχειρείται και η ανάμειξη του Κ. Καραμανλή σε αυτές.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, το μείζον(;) θέμα συζήτησης τούτες τις ημέρες στο γαλάζιο στρατόπεδο δεν είναι ούτε τα «κόκκινα» δάνεια, ούτε το σύμφωνο συμβίωσης, ούτε καν το Ασφαλιστικό. Είναι εάν υπάρχουν ή όχι υπόγειες διαδρομές ανάμεσα σε καραμανλικά στελέχη της ΝΔ και κυβερνητικά στελέχη.

Δύο από τους υποψηφίους λένε ότι υπάρχουν, ενώ ένας μη υποψήφιος, ούτε καν βουλευτής, ακραιφνής όμως καραμανλικός (που λέει συχνά ότι «αρχηγός μου είναι μόνον ο Καραμανλής») διαλαλεί ότι όχι μόνο δεν υπάρχουν, αλλά όλα τα περί αντιθέτου που ακούγονται αποτελούν απλώς… προβοκάτσια. Πρόκειται για τον Ευρ. Στυλιανίδη (που άναψε φωτιές στη ΝΔ από την παρουσία του στην παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου και τη συνομιλία που είχε με τον κ. Τσίπρα), ο οποίος βγήκε πάλι και είπε ότι «η ΝΔ είναι κόμμα καραμανλικό και όποιος δεν συμφωνεί μ” αυτό να σηκωθεί να φύγει».

Να τι λέει λοιπόν ο κ. Στυλιανίδης σε απάντηση κυρίως των κ.κ. Βορίδη, Μπαλτάκου, Τζιτζικώστα και λοιπών της «έξω Δεξιάς», όπως τους χαρακτηρίζει: «Υπάρχει όντως θεσμική επικοινωνία και αλληλοκατανόηση ανάμεσα στην Κεντροδεξιά και στην Κεντροαριστερά. Αλλωστε η ορίτζιναλ Κεντροδεξιά δεν θέλει να δημιουργεί εχθρούς, θέλει να τους αγκαλιάζει και εν συνεχεία να τους νικά αγκαλιάζοντάς τους. Η μοναδική φορά που είχε ο κ. Καραμανλής απευθείας συνομιλία με τον κ. Τσίπρα ήταν κατά τη διάρκεια των 17ωρων διαπραγματεύσεων του Πρωθυπουργού με τους δανειστές. Πέραν τούτου ουδέν».

Τι κάνει όμως ο κ. Στυλιανίδης; Μαθαίνω ότι έχει συχνή επικοινωνία με τον Νο 2 της κυβέρνησης Ν. Παππά, με τον οποίο γνωρίζονται από παλιά, από την εποχή που ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Το παραδέχεται και ο ίδιος. Τι συζητούν όμως δεν αποκαλύπτει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Πέσιμο» στην Ούρσουλα στις Βρυξέλλες – Της φώναζαν: «Είσαι εγκληματίας, έπρεπε να βρίσκεσαι στη Χάγη»

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Αλέξης Τσίπρας: Δεν θα κάνω rebranding στις αξίες που πρεσβεύω και υπηρετώ (βίντεο)

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Ο Ανδρέας Μπούσιος νέος διευθυντής του Γραφείου Τύπου Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...