Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μήνυμα ενότητας από τον Μεϊμαράκη για την επόμενη ημέρα στη Ν.Δ.

Μήνυμα ενότητας από τον Μεϊμαράκη για την επόμενη ημέρα στη Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την πεποίθησή του ότι η ΝΔ θα παραμείνει ενωμένη και μετά τη διαδικασία εκλογής προέδρου, επισήμανε από την Κέρκυρα ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε δηλώσεις του από το νησί των Φαιάκων, όπου βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του.

«Θεωρώ ότι η ΝΔ είναι ενωμένη, προχωρά δυνατά και μετά τη διαδικασία, όποιος και αν εκλεγεί πρόεδρος, η ΝΔ θα συνεχίσει την πορεία της. Αλίμονο» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ απαντώντας στο ερώτημα αν πιστεύει ότι θα ολοκληρωθούν οι εκλογές από την πρώτη Κυριακή, επισήμανε ότι «αυτό θα εξαρτηθεί από τους πολίτες που θα έρθουν να ψηφίσουν. Εάν θελήσουν να υπερψηφίσουν τον πρώτο, που πιστεύω ότι θα είμαι εγώ, τότε θα τελειώσουμε από τον πρώτο γύρο, εάν έχουμε ποσοστό πλειοψηφικό όπως ορίζει το καταστατικό, τότε θα έχουμε και δεύτερο γύρο», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχει τόσα πολλά προβλήματα ο τόπος και έχει τόσες δυσκολίες ο πολίτης που λίγο τον ενδιαφέρει τώρα όλη αυτή η διαδικασία. Αυτά που τον ενδιαφέρουν είναι να ολοκληρώνουμε και να μπορέσουμε να βρούμε λύση στα καυτά προβλήματα που τον απασχολούν» σχολίασε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κέρκυρα, επισκέφθηκε το μεσημέρι τον μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, Νεκτάριο, ενώ είχε συναντήσεις με φορείς του τόπου, πρώην βουλευτές, πρώην δημάρχους, πολιτευτές μέλη της τοπικής ΝΟΔΕ και κομματικά στελέχη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Αυτοκίνητο έπεσε σε ποτάμι στην Κέρκυρα: Νεκρή η μητέρα, στο νοσοκομείο η κόρη

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...