ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Twitter, Βουλή των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νίκος Βούτσης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βέλη εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τα συγχαρητήρια που έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον κ. Βούτση, ο οποίος «ξαναέφτιαξε τη Βουλή όπως την ξέρανε», όπως γράφει στο Twitter.
«Αναμένονται και συγχαρητήρια Σαμαρά-Βενιζέλου σε @atsipras», προσθέτει η πρώην Πρόεδρος της Βουλής. Υπογραμμίζει, δε, πως η «”Βουλή όπως την ξέρανε” ψηφίζει οργιωδώς μνημόνια-κατεπείγοντα, θάβει σκάνδαλα, ξεπλένει υπόλογους, κόβει συντάξεις, επιβάλλει φόρους» και επισημαίνει ότι η βουλευτική περίοδος κατά την οποία η ίδια ήταν πρόεδρος δεν θύμιζε σε τίποτε τη «Βουλή που ξέρανε».
«Ο λαός θα φροντίσει “αυτά που ξέρανε” να τα ξεχάσουν. Γιατί λαός, κοινωνία, νεολαία δεν θέλουν τη “Βουλή που ξέρατε”, του “ναι σε όλα”, των ντροπολογιών, των εξυπηρετήσεων, της αδιαφάνειας», καταλήγει η κ. Κωνσταντοπούλου.
























































