ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εύβοια, Σίμος Κεδίκογλου,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Bράζει η κομματική οργάνωση της ΝΔ στην Εύβοια με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου.
Δεν φτάνει, που πριν 6 μήνες δίχασε τις οργανώσεις με τις παρεμβάσεις του στις εσωκομματικές εκλογές, προκειμένου να ανατρέψει τον άνθρωπο που ηγήθηκε της γαλάζιας παράταξης στον Νομό, στη δύσκολη διπλή μάχη του 2012, και να επιβάλει ουσιαστικά τον δικό του άνθρωπο Απόστολο Βαρδακώστα, τώρα έχει επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου προσπάθεια, ώστε να τοποθετήσει τα “δικά του παιδιά” στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο και στους κατά τόπους δήμους.
H οργάνωση της Εύβοιας οδεύει προς αποσύνθεση μετά τον αποκλεισμό από τα ψηφοδέλτια αξιόλογων και δυνατών υποψηφιοτήτων.
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της “Ευβοϊκής Γνώμης” για την περίπτωση υποψηφίου που αντί να μαζεύει ψήφους μαζεύει… like facebook.
Τα κακά μαντάτα, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασαν και στο Μαξίμου και έχουν φέρει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο σε πολύ δύσκολη θέση.
Δεν έφτανε το μπάχαλο που προκάλεσε με το λουκέτο στην ΕΡΤ, τώρα έχουν να διαχειριστούν και άλλες παιδαριώδεις ενέργειες του Σίμου, οι οποίες οδηγούν με μαθητική ακρίβεια σε διάσπαση την ήδη αποδυναμωμένη ΝΔ στην Εύβοια.
























































