ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στο Ισραήλ για τα σύνορα με την Ιορδανία: Φόβοι για νέα «7η Οκτωβρίου»
Επίδειξη νεο-οθωμανικής ισχύος: Οι Τούρκοι έστειλαν στη Λατάκεια (Λαοδίκεια) της Συρίας τον Τούρκο Ναύαρχο με τη φρεγάτα «Κωνσταντινούπολη» (TCG Istanbul)
Ο αρχιραβίνος του Ηνωμένου Βασιλείου καταδικάζει ως «ντροπιαστική» την απόφαση της Εκκλησίας της Αγγλίας να στηρίξει έγγραφο που κατηγορεί το
Νέα «κωλοτούμπα» Τραμπ: Από τα τέλη στα Στενά του Ορμούζ περνά στις... επενδυτικές συμφωνίες
Υπόθεση Marfin: Τι λέει η Αστυνομία, τι λένε οι συνήγοροι υπεράσπισης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ούτε καν κριτική δεν μπορεί να ασκήσει το Ποτάμι στα βασικά πολιτικά ζητήματα που απασχολούν την χώρα.
Ακούστε τι δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, την δεύτερη ημέρα της αποκάλυψης των κρυφών επαφών και συνεννοήσεων Μπαλτάκου – Χρυσής Αυγής.
Η δήλωσή του όπως την μεταφέρει το site της εφημερίδας Πρώτο Θέμα:
«Ειλικρινά, νιώθω ντροπή. Εγώ δεν θα συζητήσω για το εάν ο Μπαλτάκος είναι ακροδεξιός ή δεν είναι, το πόσο φλερτάρει με τη Χρυσή Αυγή ή όχι. Αυτός ο άνθρωπος, με αυτή τη συμπεριφορά ήταν ο βασικός σύμβουλος του πρωθυπουργού της χώρας. Σε τέτοιους ανθρώπους εμπιστεύονται την εξουσία. Αυτό σε κάνει να νιώθεις περιπαιγμένος από την εξουσία».
Ένας ηγέτης, όπως αυτοπαρουσιάστηκε στην ιδρυτική συνένεντευξη του Ποταμιού, λέει ότι “δεν θα συζητήσω για το εάν ο Μπαλτάκος είναι ακροδεξιός ή δεν είναι”. Δηλαδή δεν εκτελεί ούτε το βασικό καθήκον του ως αρχηγός, να πει ξεκάθαρα την άποψή του.
























































