ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίτηση ακυρώσεως και αναστολής της επιβολής του ειδικού τέλους στα παιχνίδια του υπέβαλε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο ΟΠΑΠ.
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο ΟΠΑΠ, ζητώντας την ακύρωση και αναστολή του ειδικού τέλους, που επεβλήθη στα παιχνίδια του από την 1η Ιανουαρίου.
Με την κίνησή του αυτή, η εταιρεία επιχειρεί να μπλοκάρει την επιβολή τέλους στα παιχνίδια του η οποία, σύμφωνα με τον Οργανισμό αλλά και τους πράκτορες του, θα αποτελέσει πλήγμα σε πολλαπλά επίπεδα αλλά και δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα φορολογικά έσοδα.
Υπενθυμίζεται, ότι από την 1η Ιανουαρίου, ειδικό τέλος 5 λεπτών (0,05 ευρώ) ανά στήλη επεβλήθη στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ.
Η σχετική Εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
























































