ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Αλέκος Αλαβάνος, Αλέξης Τσίπρας, Ασφαλιστικά Ταμεία, Ασφαλιστικές Εισφορές,


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο μπλόκο του Προμαχώνα όπου παραμένουν εκατοντάδες τρακτέρ εκφράζοντας την αντίθεση των αγροτών στο ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε το παρών ο πρώην αρχηγός του κόμματος Αλέκος Αλαβάνος.
Μιλώντας μάλιστα στον TV100 της Θεσσαλονίκης ο “μέντορας” του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η κυβέρνηση “δεν εκφράζει την Ελλάδα”.
“Ελλάδα δεν είναι αυτή που εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας ή ο κύριος Κοτζιάς. Η καρδιά της Ελλάδας είναι εδώ στον Προμαχώνα και στα υπόλοιπα μπλόκα. Η Ελλάδα είναι αυτή που αντιστέκεται που θέλει να επιβιώσει και αυτή που θέλει να ακολουθήσει μια ανάπτυξη. Οι αγρότες να μη το βάλουν κάτων να αντέξουν και να τα θεωρήσουν όλα από μηδενική βάση. Έχω διαχωρίσει τη θέση μου μήνες από την ανάδειξη του Τσίπρα. Είδα ότι δεν υπάρχει ειλικρίνεια ,συνέπεια και δεν μιλάνε με ανοιχτά χαρτιά. Δεν έχουν σταθερή θέση στην υπεράσπιση των εργαζόμενων χαρακτηριστικό της αριστεράς.
Δεν μπορεί η αριστερά να έχει δώσει νεκρούς για το αγροτικό κίνημα και να έρχεται η κυβέρνηση και να επιβάλλει αυξήσεις σε όλα και την ίδια στιγμή να κάνει συμφωνία για 14 αεροδρόμια με τους γερμανούς απαλλάσσοντας τους απ όλα. Είναι απαράδεκτη η κατάσταση που επικρατεί.
Δεν έχουν επαφή με την κοινωνία και με τον κόσμο που σήμερα υποφέρει και καταδυναστεύεται. Οι άνθρωποι είναι αλλού”, σημείωσε ο Αλέκος Αλαβάνος.
























































