ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για The Economist, Ευκλείδης Τσακαλώτος,


















































Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μέχρι τέλος Μαρτίου ή τέλος Απριλίου θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση» παραδέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση του Economist, με τίτλο «The World in 2016 Gala Dinner».
Μιλώντας στο πλαίσιο της ενότητας «Επαναφέροντας την Ευρώπη στη σταθερότητα και την ανάπτυξη: Ποιες είναι οι πολιτικές και οικονομικές προκλήσεις για το 2016», ο κ. Τσακαλώτος αναφέρθηκε στον «οικονομικό μαραθώνιο της Ελλάδας» και στο κατά πόσον απέχει η χώρα από τον τερματισμό.
Στην τοποθέτηση επανέφερε την άποψη της κυβέρνησης περί «έντιμου συμβιβασμού», που είναι απαραίτητο, όπως είπε, να επιτευχθεί μεταξύ Αθήνας και Θεσμών, προκειμένου να αρχίσει ένας «ενάρετος κύκλος» για την ελληνική οικονομία.«Ρίσκαρε», ακόμη, την πρόβέψη ότι η χώρα θα έχει ανάπτυξη το β’ εξάμηνο του 2016.
«Θα έχουμε ανεξάρτητους γενικούς γραμματείς παντού στο Δημόσιο, όχι μόνο στο υπουργείο Οικονομικών» είπε ακόμη ο υπουργός,
























































