ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα

Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Παραμένουν στις θέσεις τους και στα μπλόκα τους οι αγρότες, οι οποίοι εμφανίζονται ανυποχώρητοι όχι μόνο απέναντι στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο αλλά ακόμα και στο να προσέλθουν σε διάλογο με την κυβέρνηση.

Οι αγρότες θα προχωρήσουν και την Τετάρτη σε 12ωρο αποκλεισμό της Κοιλάδας των Τεμπών από τις 10:00 το πρωί, αν και αύριο – ημέρα γενικής απεργίας – προσανατολίζονται στο να την ανοίξουν για να διευκολυνθούν όσοι πολίτες επιθυμούν να μετακινηθούν για να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Παράλληλα οι αγρότες του Έβρου έχουν αποκλείσει τα σύνορα με Βουλγαρία και Τουρκία ενώ επ’αόριστον έκλεισε και ο κόμβος Καστανέων-Ριζίων αποκλείοντας ουσιαστικά το τελωνείο του Ορμενίου.

Σημειώνεται πως την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι στο μπλόκο της Νίκαιας θα συνεδριάσουν εκπρόσωποι των αγροτών από όλα τα μπλόκα προκειμένου να αποτιμήσουν τις έως σήμερα κινητοποιήσεις τους και να συντονίσουν τις επόμενες δράσεις τους.

Την Τρίτη η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη κάλεσε τους αγρότες να προσέλθουν σε διάλογο με την κυβέρνηση προκειμένου να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»

Αποτελεί μείζον σφάλμα το να αναλύονται τα γεγονότα στη Γαλλία ως ένα ενιαίο κοινωνικό φαινόμενο

Γαλλία: Υπό πίεση ο Μακρόν μετά τις ταραχές και την έκρηξη οργής

Μακρόν: Από «ενέργειες ακροαριστερών ομάδων» και «πολυάριθμων εγκληματιών» τα επεισόδια

Ο Μητσοτάκης αδιαφορεί για την επισιτιστική ασφάλεια του ελληνικού λαού – Αλ. Τσίπρας με αγρότες: «Εθνικής σημασίας ζήτημα η πολιτεία να σταθεί δίπλα στους παραγωγούς»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...