Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μυστικό δείπνο Φραγκούλη, Καραμανλή και Γλίξκμπουργκ στην Αθηναϊκή Λέσχη

Μυστικό δείπνο Φραγκούλη, Καραμανλή και Γλίξκμπουργκ στην Αθηναϊκή Λέσχη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μυστικό Δείπνο έγινε την Τετάρτη στην Αθηναϊκή Λέσχη και σύμφωνα με το Έθνος συνέτρωγαν ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης και ο Κώστας Καραμανλής. Μάλιστα, όπως γράφεται, από το τραπέζι πέρασε και ο Νικόλαος Γλίξκμπουργκ, γιος του έκπτωτου μονάρχη.

Συνολικά 17 άτομα αποτελούσαν την παρέα.

Αναλυτικά, στο τραπέζι παρόντες ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας, η πρώην υπουργός της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου – Κουτσίκου, ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ και ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Φυσικά, οι τελευταίες εξελίξεις στη ΝΔ με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία και τα νέα δεδομένα που δημιούργησε στον χώρο της Κεντροδεξιάς δεν σημαίνουν ότι διεργασίες, συζητήσεις και παρασκηνιακές κινήσεις για τη «στρατηγική» του χώρου και ευρύτερα της παράταξης έχουν σταματήσει ή ατονήσει.

«Στο δείπνο η παρουσία του Ν. Γλύξμπουργκ, γιου του τέως, αλλά και του Φρ. Φράγκου, το όνομα του οποίου συζητήθηκε πρόσφατα για ηγετικό ρόλο στην Κίνηση του Τάκη Μπαλτάκου, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε, με δεδομένο ότι ο πρώην γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά «τάραξε τα νερά» στη ΝΔ πριν από λίγες μέρες με την αποκάλυψή του ότι γίνονται ζυμώσεις για τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ. Αμφιβάλλετε ότι σε ένα τέτοιο τραπέζι συζητήθηκαν εκτός από τις πολιτικές εξελίξεις και το νέο τοπίο που προέκυψε στην Κεντροδεξιά μετά την εκλογή του Κυρ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ και την ήττα του Β. Μεϊμαράκη που είχε τη σαφή στήριξη του Κ. Καραμανλή;» αναφέρει το Εθνος.

Oπως έγραφε το βράδυ της Τετάρτης το Planet-Greece, «αυτή τη στιγμή (βράδυ Τετάρτης) στη Λέσχη των Αθηνών βρίσκεται σε εξέλιξη μυστικός δείπνος υπό τον Κώστα Καραμανλή με την συμμετοχή 17 ατόμων, μεταξύ των οποίων ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας και η Μαριέττα Γιαννάκου.

Ο μυστικός δείπνος λαμβάνει χώρα στην ιδιαίτερη τραπεζαρία, στον 8ο όροφο. Να θεωρήσουμε ότι είναι τυχαία η συγκέντρωση τη στιγμή που στον 6ο όροφο βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκέντρωση φίλων του Φράγκου Φραγκούλη, για την δημιουργία του νέου κόμματος, στο οποίο θα είναι και ο Τάκης Μπαλτάκος;

Στη συγκέντρωση του 6ου, μάλιστα, απ ότι μαθαίνουμε βρίσκεται ο πρώην Πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμένος και ο κος Γρίβας!

Όμως, όπως μαθαίνουμε, και ο τέως Πρίγκιπας Νικόλαος βρίσκεται στη Λέσχη Αθηνών, έχοντας μυστικό δείπνο στον 9ο όροφο!

Μάλιστα, ο Νικόλαος (γιος του τέως Βασιλιά, Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ) εθεάθη και στην συγκέντρωση του 6ου ορόφου!».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Πέταξε και πάλι τη μπάλα στην εξέδρα για την τραγωδία στα Τέμπη

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Απελπισμένη προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να συγκαλύψει το έγκλημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...