ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Ελληνική Κυβέρνηση, Κινητοποιήσεις, Μπλόκα Αγροτών, Παναγιώτης Σγουρίδης,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οι αγρότες βγήκαν έξω στους δρόμους χωρίς να ξέρουν τι ζητάνε, λένε “tabula rasa”. Είναι δυνατόν να γίνει διάλογος αν δεν ξέρουν τι ζητάνε;», τόνισε σε δηλώσεις του τη Δευτέρα ο υφυπουργός Υποδομών Παναγιώτης Σγουρίδης.
«Υπάρχουν στο σχέδιο προτάσεις ευεργετικές που δεν τις ξέρουν και να καθίσουν να τις δουν», επισήμανε, ενώ στην επισήμανση ότι ο Αλέξης Τσίπρας ανέβαινε στα τρακτέρ, έκανε λόγο για αμετροέπεια.
Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας δήλωσε πως «οι αγρότες είναι διασπασμένοι στο εσωτερικό τους και από σήμερα θα αρχίσουν να καταθέτουν τις προτάσεις τους στην κυβέρνηση. Αν δεν έχεις αυτές τις προτάσεις, δεν μπορείς να κανείς τις δικές σου υποχωρήσεις».
























































