ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Λεβέντης, Γιώργος Προβόπουλος, Ένωση Κεντρώων, Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας,


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρό 4χρονο παιδί σε πισίνα beach bar
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον Γιώργο Προβόπουλο θέλει πρωθυπουργό σε οικουμενική κυβέρνηση ο Βασίλης Λεβέντης που εξέφρασε την άποψη ότι «μια κυβέρνηση οικουμενικού χαρακτήρα θα πετύχει καλύτερη συμφωνία με τους ξένους».
Μιλώντας στον real fm ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και ερωτηθείς αν είναι πολιτικά εφικτό αυτή την περίοδο να γίνει μια τέτοια κυβέρνηση, ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε: «Βεβαίως. Στην πολιτική είναι εφικτό ό,τι είναι απαραίτητο για τη χώρα. Δηλαδή, το ζητούμενο είναι η πολιτική σταθερότητα. Να δώσουμε προς τα έξω μια εικόνα με κυβέρνηση 220 βουλευτών» τόνισε.
Και πρόσθεσε: «Εδώ πρέπει να παραμερίσουν τους εγωισμούς τους ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης. Ο μεν Τσίπρας να βάλει στην άκρη κάτι θερμοκέφαλους που του λένε “γαντζώσου και μη φεύγεις μέχρι τέλους, όση ζημιά κι αν κάνεις στη χώρα”, ο δε Μητσοτάκης να παραμερίσει κάτι ακροδεξιά στοιχεία που του λένε “μας συμφέρει να πέσει ο Τσίπρας και να έρθουμε εμείς”».
Στο ερώτημα αν υπάρχει πρόσωπο πρωθυπουργού στο οποίο θα μπορούσαν να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε ότι «δεν είναι δύσκολο» και πρόσθεσε: «Εδώ προέχει πολιτική απόφαση… Ο Προβόπουλος είναι κατάλληλος. Ζητείται, τι άτομο να είναι; Να είναι ευρωπαϊστής, ποτέ να μην αμφισβήτησε τις αποφάσεις της ΕΕ και να έχει καλές σχέσεις με την Ευρώπη για να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία».
Ερωτηθείς αν ο κ. Προβόπουλος θα δεχθεί μία τέτοια πρόταση, να γίνει πρωθυπουργός σε μία κυβέρνηση οικουμενικού χαρακτήρα, ο κ. Λεβέντης απάντησε: «Έχω πληροφορίες ότι είναι έτοιμος».
























































