ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σφοδρή επίθεση εναντίον των εταιριών δημοσκοπήσεων εξαπολύει μέσω Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Με αφορμή τις συλλήψεις των δημοσιογράφων, οι οποίοι φέρεται να εκβίαζαν ΔΕΚΟ και τράπεζες, ο κ. Καμμένος κάνει λόγο για εταιρίες δημοσκοπήσεων που “τα παίρνουν” και εκβιάζουν πολιτικά κόμματα.
“Τώρα που μαζεύετε επιτέλους τους εκβιαστές εκδότες, έχει και άλλους, τους εκβιαστές απατεώνες δημοσκόπους μην ξεχάσετε από όπου τα παίρνουν” ανέφερε ο κ. Καμμένος, σε ανάρτησή του στο Twitter.
























































