Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόταση Τζήμερου για συνεργασία με τη Δράση μέσω Facebook

Πρόταση Τζήμερου για συνεργασία με τη Δράση μέσω Facebook
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρόταση για συνεργασία με τη Δράση απηύθυνε μέσω Facebook ο πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία Ξανά Θάνος Τζήμερος, την οποία και υποδέχθηκε θετικά ο πρόεδρος της Δράσης Θόδωρος Σκυλακάκης μέσω… Twitter.

Τα δύο κόμματα είχαν συνεργαστεί στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου, μία συνεργασία είχε προκαλέσει αντιδράσεις στελεχών εκατέρωθεν. Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, μάλιστα, παραιτήθηκε από την προεδρία της Δράσης ο Στέφανος Μάνος.

Παρόλα αυτά, ο Θάνος Τζήμερος σημειώνει στην πρότασή του προς τα στελέχη του κόμματος:

Ξέρω ότι όλοι έχετε στο μυαλό σας την πικρή εμπειρία του Ιουνίου και την ακόμα πικρότερη συμπεριφορά στελεχών του χώρου, που προηγήθηκε ή επακολούθησε της εκλογικής συνεργασίας. Ναι, ήταν μια βεβιασμένη συνεργασία κομμάτων, με το καθένα σε διαφορετική φάση. Ναι, έγιναν επικοινωνιακά λάθη, τα σημαντικότερα από τα οποία έχουν τη δική μου υπογραφή. Ναι. Αλλά πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να μην τα επαναλαμβάνουμε. Συμφωνώ ότι και τώρα αυτή η προσέγγιση γίνεται με πίεση – χρόνου, τουλάχιστον. Μακάρι να είχε γίνει νωρίτερα. Όμως τώρα έγινε. Μπορούμε να την αξιοποιήσουμε ή να μην την αξιοποιήσουμε. Δεν μπορούμε όμως να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Κι απ’ ό,τι φαίνεται είναι ίδιον του Έλληνα να σηκώνει τα μανίκια όταν πια φτάνει ο κόμπος στο χτένι. Εύχομαι κάποια στιγμή να γίνουμε περισσότερο προβλεπτικοί. Δεν θα ασχοληθώ με τους ελάχιστους που άρχισαν ήδη τα πικρόχολα ευφυολογήματα. Ευτυχώς έχουν σε μεγάλο βαθμό εξοβελισθεί ήδη από τα κόμματα που συμμετείχαν σε αυτές τις συζητήσεις, και θέλουν να κοιτάξουν μπροστά.

Δεν μπήκαμε στην πολιτική για να κάνουμε σχόλια. Μπήκαμε για να αλλάξουμε τη χώρα. Και γι΄αυτόν τον σκοπό κανείς δεν περισσεύει. Αφού λοιπόν συζητήσαμε τις τελευταίες 10 μέρες με τον κ. Φερχόφστατ και μεταξύ μας, καταλήξαμε σε ένα σχέδιο πρότασης το οποίο μπορεί να γίνει αποδεκτό από όλους και κυρίως από τον εκλογικό μας συνεργάτη του Ιουνίου, τη Δράση. Τα δύο σχεδόν χρόνια που πέρασαν από τις τελευταίες εκλογές η Δράση ταλανιζόταν από εσωκομματικές φουρτούνες, όπως και εμείς άλλωστε, και προσπαθούσε να “δέσει κόκκαλο” μετά την αποχώρηση του ιδρυτή της. Πολλά ειπώθηκαν στη διάρκεια αυτών των χρόνων, όμως στη σημερινή Δράση επικρατούν όσοι ξέρουν πως η μοναχική πορεία δεν φτάνει σχεδόν ποτέ στον προορισμό της.

Από πλευράς του Θεόδωρος Σκυλακάκης με σχόλιό του στο Twitter έκανε λόγο για «θετική εξέλιξη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηλεκτρικό ρεύμα: Έρχονται αλλαγές για τους απλήρωτους λογαριασμούς που ξεπερνούν συνολικά τα 500 εκατ. ευρώ

Εξοικονομώ 2023: Ανοίγουν άμεσα οι αιτήσεις για τον β’ κύκλο – «Κόφτης» τα εισοδηματικά κριτήρια

ΔΕΔΔΗΕ: Ξεκινά σταδιακά η μηνιαία καταμέτρηση για τους λογαριασμούς ρεύματος

Τιμολόγια ρεύματος: Έρχεται νέο χρώμα – Πότε τελειώνουν οι έναντι λογαριασμοί

Ηλεκτρικό ρεύμα: Τέλος οι έναντι και εκκαθαριστικοί λογαριασμοί – Τι αλλάζει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...