ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιάννης Μουζάλας, Δημοκρατική Παράταξη, Πάνος Καμμένος, Πάνος Σκουρλέτης, Σοσιαλδημοκρατία,


















































«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
Θολό το τοπίο για την υγεία του Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Πληροφορίες για κρίσιμη κατάσταση και απομόνωση στη Τεχεράνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίζει τον διάλογο που έχει ανοίξει με την ιστορική σοσιαλδημοκρατία ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος σε συνέντευξή του στην «Αυγή» σημειώνει πως “δεν έχει κλείσει ο κύκλος της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ”.
«Η συμμαχία με τους ΑΝΕΛ χαρακτηρίζεται από εντιμότητα, παρά τις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν. Δεν βλέπω να συντρέχουν αυτή τη στιγμή οι λόγοι για να πούμε ότι έχει κλείσει ο κύκλος αυτής της συνεργασίας», επισημαίνει ο κ. Σκουρλέτης ο οποίος χαρακτηρίζει «πολιτικά αστεία» το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τον Γιάννη Μουζάλα.
Σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση, ο κ. Σκουρλέτης εκτιμά ότι ενδεχομένως και μέσα στον Μάρτιο η αξιολόγηση μπορεί να κλείσει και εμφανίζεται καθησυχαστικός για το παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης, ότι παραμένει αναπόσπαστο στοιχείο του συνολικού κυβερνητικού προγράμματος.
























































