Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γ. Τράγκας προανήγγειλε μέσω facebook την ίδρυση κόμματος

Ο Γ. Τράγκας προανήγγειλε μέσω facebook την ίδρυση κόμματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Τράγκας,

Με άρθρο του στο facebook ο Γιώργος Τράγκας, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα να προχωρήσει σε ίδρυση πολιτικού φορέα, ενός “τσουνάμι” όπως το αποκαλεί.

Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος αν και εξηγεί στην αρχή του κειμένου τους λόγους που μέχρι σήμερα δεν έχει πολιτευτεί, λίγο παρακάτω ομολογεί ότι δέχεται μηνύματα από παντού, που του μιλάνε για την αναγκαιότητα ενός νέου πολιτικού φορέα.

Έτσι, χωρίς να διακηρύττει την ίδρυση κόμματος, στην ουσία το υπονοεί και το προαναγγέλλει.

Διαβάστε τι έγραψε στο facebook και αναδημοσιεύτηκε στο crashonline:

Hello Brothers,

Τι άποψη έχετε, να ασχοληθούμε, όλοι μαζί ευρύτερα, φτιάχνοντας ένα πολιτικό τσουνάμι;

Δεν μιλάω για «ποτάμι», ή ούτε καν για τους «καταρράκτες της Έδεσσας», μιλάω για «τσουνάμι», που θα απλωθεί, από τα αριστερά, έως τα δεξιά και θα καλύπτει όλους εκείνους που βαρέθηκαν αφηρημένες πολιτικές θέσεις και «ωχαδερφισμούς» όπως «φέρτε ένα Μνημόνιο να το σκίσουμε», “το Μνημόνιο τελείωσε”, “το θέμα είναι πώς θα συνεργαστούμε είτε με τον έναν είτε με το άλλον”, κ.τ.λ. δηλαδή “είμαστε με όλα και με όλους” και όσοι βαρεθήκατε τους άλλους, δώστε μας μία ψήφο για να κουρέψουμε λίγο ή πολύ τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και να «ισιώσουμε» τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ.

Μου λέτε τακτικά να πολιτευθώ ή με ρωτάτε γιατί δεν το έκανα μέχρι σήμερα.

Πρώτον, εγώ δεν έχω το ούτε MEGA ούτε το ΣΚΑΪ από πίσω μου.

Δεύτερον, δεν έχω εμφανείς ή αφανείς χορηγούς, ντόπιους ή ξένους.

Τρίτον, θεωρώ βέβαιο, ότι θα έπεφταν όλοι μαζί επάνω μου σε περίπτωση που θα έλεγα ότι κατεβαίνω πραγματικά στην πολιτική.

Έχετε αντιληφθεί πώς λειτουργεί το σύστημα των εργολάβων – καναλαρχών σε συνδυασμό με τις ξένες πρεσβείες για την υποστήριξη ή το θάψιμο των «νεοεισερχομένων», κομμάτων ή προσώπων στον πολιτικό στίβο.

Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να αναλύσετε πώς δουλεύουν οι δημοσκοπήσεις, πώς προβάλλουν τις ειδήσεις τα Megala κανάλια, πώς λειτουργεί η πέμπτη φάλαγγα του Τύπου, εν καιρώ Μνημονίου και κατοχής.

Ακόμη και για μένα όλο το τελευταίο διάστημα ασκούνται φοβερές πιέσεις, πρώτον, για να μην ανανεωθεί η συνεργασία μου με το κανάλι «Ε» την επόμενη σεζόν και δεύτερον, να «φιλτράρω» όσα λέω κάθε πρωί στον Real Fm. Ευτυχώς, ο ανιψιός μου ανθίσταται – ομολογώ- επιτυχώς και με στα καθημερινά τηλεφωνήματα τόσο από κυβερνητικούς, όσο και από άλλους «κύκλους» της αθηναϊκής ελίτ.

Παρόλ’ αυτά, δεν σας κρύβω ότι τα μηνύματα που έρχονται απ’ όλες τις περιοχές είναι πολλά και σημαντικά.

Οι πάντες θέλουν ένα νέο πολιτικό φορέα, που να μην εφάπτεται ή να μην έχει σχέση με την διαπλοκή των Αθηνών και γενικά με το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο που ρήμαξε τη χώρα.

Ένα πολιτικό φορέα, που θα αγωνιστεί για την προστασία των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων που καταπατώνται στον τόπο μας, για την διεθνή προβολή της γενοκτονίας που έχει συμβεί τα 4 τελευταία χρόνια, για την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας που εκχωρήθηκε στη γερμανική Ύπατη Αρμοστεία, για την αποκατάσταση της λειτουργίας του Συντάγματος και του κύρους του κοινοβουλίου και για τη χαλύβδωση της Εθνικής ομοψυχίας και αλληλεγγύης.

Μέχρι στιγμής, τόσο από τη ραδιοφωνική γωνιά μου, όσο και από την τηλεόραση (στο βαθμό που αντέχω) ελπίζω ότι εξυπηρετώ, αυτούς τους στόχους. Κάπου μέσα μου, αισθάνομαι ότι τα χρόνια του Μνημονίου, ανέκοψα κάπως τον «κανιβαλισμό» και την απανθρωπιά που ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας των ντόπιων μνημονιακών δυνάμεων με τους γερμανούς και τους λοιπούς δανειστές μας.

Δεν έχω ξενοφοβία, ούτε πιστεύω σε…. θεωρίες συνωμοσίας, ούτε βλέπω μπροστά μου –απαραίτητα- πολιτικούς που είναι «πράκτορες» ή «πιόνια». Αυτά που λέω κάθε πρωί, βγαίνουν μέσα από το ρεπορτάζ, από πληροφορίες που συλλέγω από πλήθος πηγών. Έτσι έχω φτάσει στο σημείο, όπως και πολλοί άλλοι να μιλάω για “αποικία” και “κατεχόμενη ζώνη”…

Δεν αποκλείω, ότι κάποια στιγμή θα κληθούμε όλοι να δράσουμε. Μάλιστα η διαίσθηση μου λέει σε… σύντομο χρόνο! Θέλω να μου λέτε τις απόψεις σας, στο facebook αλλά και στο crashonline, έχουμε το «Βήμα στον Πολίτη».

Νομίζω ότι είμαστε ώριμοι να δράσουμε σωστά. Χωρίς κομματικές ετικέτες χωρίς τίποτα που να μας συνδέει με ένα αποτυχημένο και σάπιο πολιτικό παρελθόν. Το παιχνίδι για το μέλλον του τόπου, θα παιχτεί στο Ευρωκοινοβούλιο και στο πόσο θα ενημερώσουμε και θα ξεσηκώσουμε τα διεθνή ΜΜΕ για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μαρία Καρρά: Η χήρα του Τράγκα είναι ξανά ερωτευμένη και ζει στο Μαϊάμι

Πουλήθηκε το σπίτι του Γιώργου Τράγκα στη Μύκονο

Κληρονομιά Τράγκα: Η Μαρία Καρρά παλεύει να σώσει τα χωράφια του παππού της στην Έδεσσα

ΕΣΗΕΑ: Ο Γιώργος Τράγκας «φέσωσε» με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ εργαζόμενους, ΕΔΟΕΑΠ και ΕΣΗΕΑ

Οι εταιρείες που είχε σε όλο τον πλανήτη ο Τράγκας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...