Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Mπροστάρη τον Σημίτη για μια νέα Κεντροαριστερά θέλει ο Γρηγοράκος

Mπροστάρη τον Σημίτη για μια νέα Κεντροαριστερά θέλει ο Γρηγοράκος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Σημίτης, Λεωνίδας Γρηγοράκος,

Έκκληση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη να επανέλθει στην ενεργό πολιτική, αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανασύσταση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης, απευθύνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Λακωνίας, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

«Η ανάκλησή του είναι χρήσιμη και απαραίτητη προκειμένου να συγκροτηθεί ένα ισχυρό μεταρρυθμιστικό ρεύμα, στο οποίο θα μπορούσαν να συναντηθούν δυνάμεις με διαφορετικές πολιτικές καταβολές» ανέφερε ο κ. Γρηγοράκος, μιλώντας για τις διεργασίες στο χώρο της Κεντροαριστεράς σε συνέντευξή του στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αθήνα-Θεσσαλονίκη».

«Με τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτει μπορεί να ενσαρκώσει, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, μια σύγχρονη στρατηγική για την ανασύνθεση της ελληνικής Κεντροαριστεράς. Διαθέτει όλα τα εχέγγυα να ηγηθεί ενός τέτοιου εγχειρήματος» τόνισε ο εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ βουλευτής.

Όπως εξήγησε, «ο Κώστας Σημίτης, ως ισχυρή εφεδρεία, μπορεί να κινητοποιήσει, να εμπνεύσει και να ενοποιήσει όλες τις διάσπαρτες δυνάμεις που αναζητούν τη δική τους πολιτική έκφραση, αποστρεφόμενες τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και το συντηρητισμό της Δεξιάς».

«Η αποδοχή που έχει στην ευρύτερη δημοκρατική παράταξη τον καθιστά μια πολιτική προσωπικότητα μεγάλου βεληνεκούς μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή» συμπλήρωσε.

«Το συγκριτικό πλεονέκτημά του έγκειται στο ότι μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις συμπαράταξης κομμάτων, πολιτικών κινήσεων, προσωπικοτήτων και πολιτών που αυτοτοποθετούνται στον προοδευτικό χώρο» τόνισε ο βουλευτής.

Ταυτόχρονα, κατέληξε, «έχει τη δυνατότητα να συμβάλει στην ανάδειξη μιας νέας ηγεσίας που θα έχει την απαιτούμενη στόφα, έτσι ώστε να υπάρξει μια ενιαία Κεντροαριστερά».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λεωνίδας Γρηγοράκος: Πέθανε σε ηλικία 71 ετών ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Μετά από 15 χρόνια

Ο Κασσελάκης είπε γιατί δεν πήγε στην «αποθέωση» Σημίτη: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους αυτούς»

Τιμώντας τον «ανεκτίμητο» κύριο Σημίτη

Σπύρος Σημίτης: Πέθανε ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...