ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρά την αρνητική του άποψη για την Ε.Ε. και την επιθυμία του για ρήξη ο Στάθης Λεουτσάκος και η κόρη του Σταυρούλα εργάζονται στο ευρωκοινοβούλιο.
Αφού η ΛΑΕ δεν μπήκε στη Βουλή οι δυο τους πήραν θέσεις συνεργατών του ευρωβουλευτή Νίκου Χουντή, που επίσης εγκατέλειψε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Λαϊκή Ενότητα.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωκοινοβουλίου, ο Ευστάθιος Λεουτσάκος αναφέρεται ως «τοπικός βοηθός» του ευρωβουλευτή, παρέχει δηλαδή τις υπηρεσίες του από το κράτος-μέλος που τον έχει εκλέξει, εν προκειμένω την Ελλάδα, και αμείβεται με βάση τα ελληνικά μισθολογικά δεδομένα.
Αντίθετα, ως «διαπιστευμένη βοηθός» αναφέρεται η Σταυρούλα Λεουτσάκου, η οποία μπορεί να εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ή το Στρασβούργο και να αμείβεται με βάση τον κανονισμό της Ευρωβουλής.
























































