ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CNN, Κυριάκος Μητσοτάκης, Λιτότητα, Νέα Δημοκρατία, Οικονομική Ανάπτυξη, Φορολογία,


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική λύση που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο CNN International από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται.
Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι σε περίπτωση εκλογών η ΝΔ θα τις κερδίσει, καθώς άλλωστε , όπως υποστήριξε, η κυβέρνηση έχει απολέσει την εμπιστοσύνη του λαού.
«Η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας, μια κυβέρνηση που θα φέρει πίσω στην Ελλάδα την ανάπτυξη», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και επεσήμανε την ανάγκη να προωθηθούν οι μεταρρυθμίσεις ξεκαθαρίζοντας, πως η ΝΔ θα προχωρήσει άμεσα προς αυτή την κατεύθυνση.
«Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε σήμερα για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα. Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα επενδυτικές ευκαιρίες. Όμως, η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Τις σωστές μεταρρυθμίσεις» δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας πως λύση στο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι οι επενδύσεις και όχι η λιτότητα.
«Η Ελλάδα χρειάζεται ξένες επενδύσεις. Αυτή είναι η στρατηγική για να πάει η χώρα μπροστά. Όχι η λιτότητα. Αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί» είπε χαρακτηριστικά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τάχθηκε για μια ακόμα φορά κατά της πολιτικής των φοροεπιδρομών τονίζοντας πως η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί, ενώ σημείωσε πως η Ελλάδα χρειάζεται σταθερό φορολογικό σύστημα και λιγότερη γραφειοκρατία. «Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα για ακόμα περισσότερους φόρους» δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ.
























































