Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Ήρθε η ώρα να βγάλουμε κόκκινη κάρτα στον Τσίπρα

Μητσοτάκης:  Ήρθε η ώρα να βγάλουμε κόκκινη κάρτα στον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η νίκη αρχίζει από τη Θεσσαλονίκη, ήρθε η ώρα να παίξετε επίθεση. Ήρθε η ώρα να παίξουμε επίθεση. Ήρθε η ώρα να βγάλετε κόκκινη κάρτα στον κ. Τσίπρα, ήρθε η ώρα να του πείτε “φύγετε”, ήρθε η ώρα να σφυρίξετε τη λήξη αυτής της παρωδίας που λέγεται Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”.

Με αυτή την προεκλογική φράση ξεκίνησε την ομιλία του στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την οποία ανέβασε τους τόνους στην κόντρα με το Μέγαρο Μαξίμου, επισημαίνοντας για μία ακόμη φορά πως χρειάζονται άμεσα εκλογές. Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε τους νέους ψηφοφόρους να “διώξουν” την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

“Σας καλώ στο μεγάλο αγώνα για να φύγει αυτή η επικίνδυνη Κυβέρνηση που οδηγεί μέρα με την ημέρα τους νέους και την Ελλάδα στον κατήφορο. Είναι δική σας υπόθεση να μπει ένα τέλος σε αυτή την ασφυξία. Να αποφασίσει η νέα γενιά και ο λαός μας για το μέλλον του. Δημιουργήστε ένα κίνημα απομάκρυνσης της επικίνδυνης παρέας του Μαξίμου. Σας γύρισαν την πλάτη, διώξτε τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Και πρόσθεσε: «Κοιτάξτε στα μάτια αυτούς που κάθονται δίπλα σας και αναρωτηθείτε τι μπορείτε να κάνετε εσείς σήμερα για να γίνει η ζωή τους καλύτερη; Αυτούς που κλείνουν τα αυτιά τους στο άκουσμα της πολιτικής . Αυτούς που μας γυρνάνε την πλάτη. Για αυτούς πρέπει να δώσετε τη μάχη, για αυτούς πρέπει να δώσουμε τη μάχη. Και πρέπει να τη δώσετε γιατί η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει εχθρό της τη νέα γενιά. Ακούσαμε τον Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ χθες, τον κ. Πολάκη να αποκαλεί τους 25χρονους “χθεσινά αυγά” επειδή τόλμησαν να του πουν μια διαφορετική άποψη».

Ειδική αναφορά στον Κωνσταντίνο Κυρανακη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε αναφορά σε ένα κομμάτι της ομιλίας του προέδρου της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο οποίος μίλησε για το πώς έχει δυσφημίσει ο Αλέξης Τσίπρας το ο όνομα της Ελλάδας στην Ευρώπη. Παίρνοντας αφορμή από αυτό, είπε χαρακτηριστικά ότι χάρηκε που το είπε και στη συνέχεια ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, καταληγοντας στο συμπέρασμα ότι η Ευρώπη είναι ο σπίτι μας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Στην Αθήνα την Παρασκευή 28/11 η Ρομπέρτα Μέτσολα: Επίσημες συναντήσεις και εγκαίνια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...