ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Marfin Investment Group (MIG), Ανδρέας Βγενόπουλος, Άρειος Πάγος, Κύπρος, Λαϊκή Τράπεζα,


















































Διπλωματική γκάφα από την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου
Ηλεκτρικό καλώδιο 22 δισ. ευρώ συνδέει το Αζερμπαϊτζάν με την Ευρώπη παρακάμπτοντας την Τουρκία
Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% - ΕΛΑΣ 16,2% - ΠΑΣΟΚ 11%
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Ουκρανία: Η πρώην εκπρόσωπος του Ζελένσκι κατηγορείται για «εσχάτη προδοσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την έκδοση στην Κύπρο των συνεργατών του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, Ευθύμιου Μπουλούτα και Μάρκου Φόρου, αποφάσισε το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου. Οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας, που ερευνούν οι κυπριακές αρχές, θα εκδοθούν για δύο από τα τέσσερα αδικήματα, με τα οποία βαρύνονται, και συγκεκριμένα για χειραγώγηση της αγοράς, και ψευδείς ανακοινώσεις στην αγορά, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης της Λαϊκής Τράπεζας.
Σε ότι αφορά στον Ευθύμιο Μπουλούτα, η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από το Α’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου (πρόεδρος Ασπασία Καρέλλου), ενώ για τον Μάρκο Φόρο η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία (4-1) από το Β’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου (πρόεδρος Δήμητρα Μπουρνάκα).
Οι κατηγορούμενοι είχαν ασκήσει έφεση κατά των αποφάσεων του Συμβουλίου Εφετών, με τις οποίες διατασσόταν η έκδοσή τους στην Κύπρο. Και οι δύο υποστήριζαν ότι αν έπρεπε να δικαστούν, η δίκη τους θα έπρεπε να γίνει στην Ελλάδα.
























































