ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Παπαμιμίκος, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΟΝΝΕΔ,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση στον απερχόμενο γραμματέα της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος, με αφορμή τις αναταράξεις που προκάλεσαν οι εσωκομματικές εκλογές της νεολαίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογράμμισε ότι ο τέως γραμματέας έχει κάνει μεγάλη ζημιά και θα είναι εγκληματικό εάν επανέλθει.
«Εγώ δεν του μίλαγα ποτέ και δεν μιλάω ποτέ, δεν ασχολούμαι μαζί του, όταν ήταν γενικός γραμματέας πανίσχυρος δεν είχα σχέση. Τον έχω δημόσια κράξει εδώ και καιρό πολύ, όχι τώρα. Τώρα δεν ασχολούμαι, τώρα είναι θέμα Μητσοτάκη να το δει. Δεν πιστεύω ότι ο Παπαμιμίκος είναι εκείνος που θα βοηθήσει την παράταξη, έχει κάνει ζημιά ανεπανόρθωτη», επεσήμανε ο κ. Γιακουμάτος, ενώ στο ερώτημα αν ο κ. Παπαμιμίκος θα μπορούσε να επιστρέψει στην ηγετική ομάδα της ΝΔ, απάντησε: «Θα είναι εγκληματικό για τη ΝΔ, να τον χαίρεται, αλλά θα πάθει πολύ μεγάλη ζημιά».
Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του αρχηγού της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη, ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο δεν θα μπορούν να βγαίνουν από τα σπίτια τους, σημείωσε: «Δυστυχώς, είναι η κατάρα της πολιτικής μας, κι εμείς είχαμε περάσει τέτοια μπόρα και τώρα περνάνε κι εκείνοι. Ό,τι σπείρανε θερίζουνε. Δεν είναι δημοκρατικό να φέρεσαι έτσι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Γιακουμάτος τόνισε ότι το απεύχεται και εξέφρασε την ελπίδα να κλείσει γρήγορα η συμφωνία της διαπραγμάτευσης. «Δεν εύχομαι να γίνουν σύντομα εκλογές, αν και τις θέλουμε στη ΝΔ. Διότι οι εκλογές θα πάνε σε μεγάλη καταστροφή, ή θα γυρίσουμε στα Ιουλιανά του 15 με Grexit και με το πιστόλι στον κρόταφο. Αυτήν τη φορά, όμως, δεν θα τσιμπήσει η ΝΔ δεν θα ψηφίσει ή θα γίνει μια μεγάλη καταστροφή. Άρα, λοιπόν, εύχομαι να κλείσει η συμφωνία».
























































