Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαρβιτσιώτης: Η ΟΝΝΕΔ είχε καταντήσει παραμάγαζο

Βαρβιτσιώτης: Η ΟΝΝΕΔ είχε καταντήσει παραμάγαζο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Παραμάγαζο χαρακτήρισε την ΟΝΝΕΔ ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος πήρε θέση για τις εξελίξεις που προέκυψαν μετά το συνέδριο της νεολαίας του κόμματος.

Ο οργανωτικός γραμματέας του 10ου τακτικού συνεδρίου της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm 97,8 είπε τα εξής:«Μπορεί οι πολιτικές νεολαίες να ακούγονται έτσι, λίγο, κομμάτι του παρελθόντος, εμείς που τις έχουμε υπηρετήσει και αποτελεί κομμάτι της ιστορίας δεν τις θεωρούμε έτσι. Αλλά δεν θεωρούμε ότι μπορούμε να γίνουν παραμάγαζα. Δυστυχώς η ΟΝΝΕΔ οδηγήθηκε με αυτό το συνέδριό της να δώσει μία εικόνα παραμάγαζου και αυτά τα παραμάγαζα ούτε η νέα εποχή τα σηκώνει, ούτε η αξιοπιστία που θέλει να φέρει στη ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχόμενος στους ψηφοφόρους της ΝΔ ότι θα τους φτιάξει από την αρχή. Ούτε βέβαια και όλοι μαζί που έχουμε υπηρετήσει αυτή την Οργάνωση και θέλουμε να δούμε να είναι πραγματικό φυτώριο ιδεών και ανθρώπων»,

Στο ερώτημα με αφορμή δημοσιεύματα εφημερίδων που αναφέρουν ότι πρόθεση του προέδρου της ΝΔ είναι να δημιουργήσει προσωπική νεολαία γι’ αυτό προέβη και στη διάλυση της ΟΝΝΕΔ, ο οργανωτικός γραμματέας του 10ου τακτικού συνεδρίου της Ν.Δ. απάντησε: «Νομίζω ότι αυτό είναι, αν θέλετε, εκτός της λογικής του ίδιου του Κυριακού. Η λογική του Κυριακού και η λογική όλων μας είναι ότι θέλουμε να κάνουμε μία ΝΔ από την αρχή. Με διαφάνεια, με ανοιχτές διαδικασίες και μαζικές διαδικασίες».

Συνέχισε δε λέγοντας ο βουλευτής Β Αθήνας της ΝΔ: «126 χιλιάδες άνθρωποι πήγανε στις κάλπες και στηθήκαν σε ουρές για να ψηφίσουν τους συνέδρους που θα έρθουν στο συνέδριο. Δεν μπορεί λοιπόν αυτούς τους 126 χιλιάδες να τους πούμε ότι “εσείς είσαστε οι βλάκες της υπόθεσης διότι από την ΟΝΝΕΔ θα έρθουν σύνεδροι που δεν έχουν εκλεγεί με κανονικές διαδικασίες”. Αυτό θα ήταν μία μέγιστη προσβολή προς όλο το σώμα των Νεοδημοκρατών που θεωρεί ότι μπορούμε να φτιάξουμε το κόμμα μας από την αρχή και ότι μπορούμε πραγματικά μέσα από ανοιχτές διαδικασίες να δώσουμε οξυγόνο στην κοινωνία. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...