Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βουλευτής των ΑΝΕΛ: Είμαι θύμα δημοσιογραφικού μπούλινγκ

Βουλευτής των ΑΝΕΛ: Είμαι θύμα δημοσιογραφικού μπούλινγκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στη Βουλή, ισχυρίστηκε ότι έχει πέσει θύμα δημοσιογραφικού μπούλινγκ. Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έρχεται σε συνέχεια των αποκαλύψεων που έκανε αναφορικά με το γεγονός ότι η κυβέρνηση δημοσιοποίησε το διάλογο ανάμεσα στον Πολ Τόμσεν και τη Ντέλια Βελκουλέσκου.

«Δέχτηκα απίστευτη επίθεση χθες» είπε ενώ πρόσθεσε ότι «έχω βρεθεί μεσοπέλαγα για να σπάσουμε εμπάργκο έχω βρεθεί στο Ιράκ όταν βομβάρδιζαν θεοί και δαίμονες, στην Αϊτή πολλές φορές με κίνδυνο, έχω περάσει από φωτιά και σίδερο. Δεν είχα ποτέ σχέση με τους μηχανισμούς ούτε τους τρόφιμους των θαλάμων. Ήμουν εργαζόμενος στα νοσοκομεία, τη λέξη ιδιωτικό ιατρείο δεν την ήξερα και αισθάνομαι άνετα με τον εαυτό μου. Δεν έχω αυτοκίνητο, αστυνομικούς κι έχω μάθει να ζω σε αυτό το στυλ».

«Δεν φοβήθηκα στη ζωή μου ούτε τώρα φοβάμαι άλλα κάποιοι βλέπουν καταδότες και αποστάτες και διακαώς τους ψάχνουν. Έχω πει αν ένας βουλευτής διαφωνήσει με κόμμα του παραδίδει την έδρα του και μετά εκφράζει τη διαφωνία του. Θέλω να πω ότι είναι ξεκάθαρο για μένα και η έδρα μου είναι στο γραφείο του κόμματος», τόνισε ο βουλευτής.

Ωστόσο μια αποστροφή του κ. Παπαχριστόπουλου προκαλεί προβληματισμό καθώς σημειώνει ότι ουδέποτε υπήρξε «καταδότης και αποστάτης». «Εφαγα απίστευτο μπούλινγκ χθες και προσπαθούσα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, καταδότης και αποστάτης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εχω πει πολλές φορές πως καλά έκανε η κυβέρνηση και σήκωσε το θέμα για να μάθουν ο Ολάντ ο Ρέντσι κι άλλοι που μας συμπαθούν να μάθουν τι γίνεται εκεί μέσα – είπα καλά έκανε κι έφερε στη φόρα τη συνομιλία για να κάψει το θέμα – υπάρχουν και τα πρακτικά και θεωρήθηκε ότι είπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπέκλεψε. Λυπάμαι που έτσι λειτουργεί το κύκλωμα», υπογράμμισε αναφορικά με το θέμα της διαρροής. .

«Βρέθηκα να δίνω εξηγήσεις γιατί αυτό που δεν κατάλαβε ο υπουργός και οι 30 παρόντες βουλευτές το κατάλαβαν κάποιοι άλλοι. Είναι ο ίδιος τρόπος που τα πολυμέσα βγάλανε Παππά και Σπίρτζη να πουλάνε εκδουλεύσεις. Ένα απίστευτο και χυδαίο μπούλινγκ. Εφτασαν να λένε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλει επιστροφή στη δραχμή», είπε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ενώ έσπευσε να συγχαρεί την κυβέρνηση: «Πάντως, μπράβο στην κυβέρνηση που αντέχει ακόμα με τέτοια πίεση και θεωρώ τιμή μου που βάζω ένα λιθαράκι στο ήθος και την εντιμότητα αυτής της κυβέρνηση για να φύγουν κάτι Ψυχάρηδες, Βγενόπουλοι και Χριστοφοράκοι».

«Είναι λυπηρό να βλέπω τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ζητάνε με απίστευτη επιπολαιότητα εκλογές. Μόνο παραγραφή κακουργημάτων για υπόδικους θα σήμαινε η προσφυγή σε εκλογές» κατέληξε

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παναγιώτης Μελάς: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ σε ηλικία 78 ετών

Γιάννης Μοίρας: Λίγη ντροπή επιτέλους κ. Ανδρουλάκη

Τσαπανίδου: Mήνυμα σε ΠΑΣΟΚ για τη συνεργασία του με τη ΝΔ και αυτοκριτική για τους ΑΝΕΛ

Πάνος Καμμένος: Οι βουλευτές μου που ψήφισαν τις Πρέσπες «είχαν όλοι αγοραστεί»

Ο Πάνος Καμμένος εμβολιάστηκε με Sputnik στη Σερβία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...