ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιμένει ο Πιτέλα: Η Ελλάδα χρειάζεται ελάφρυνση χρέους

Επιμένει ο Πιτέλα: Η Ελλάδα χρειάζεται ελάφρυνση χρέους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην ανάγκη ελάφρυνσης του ελληνικού δημόσιου χρέους επανήλθε την Πέμπτη ο επικεφαλής της σοσιαλιστικής ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο Τζιάνι Πιτέλα σε μήνυμα που απέστειλε και προς το συγκυβερνών σοσιαλδημοκρατικό γερμανικό κόμμα SPD.

«Η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο από πλευράς μεταρρυθμίσεων. Χρειαζόμαστε ελάφρυνση χρέους και να δείξουμε αλληλεγγύη» ανέφερε χαρακτηριστικά σε μήνυμά του στο Twitter.

«Στις 24 Μαΐου (σ.σ Eurogroup) θα μπορέσουμε επομένως να ξεκινήσουμε τη συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους» είχε δηλώσει εξάλλου ο Πιτέλα προ τριών ημερών, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συμφωνία του Eurogroup της 9ης Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου

Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» – «Αυτή η πλάκα θα τελειώσει»

Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους

Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)

Τελευταία προειδοποίηση – Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με γαβγίσματα. Αλλιώς βουλώστε το…»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...