Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Χυλόπιτα” Τζιτζικώστα στους Τούρκους – Ποιο μήνυμα έστειλε

“Χυλόπιτα” Τζιτζικώστα στους Τούρκους – Ποιο μήνυμα  έστειλε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αρνήθηκε προσωπική πρόσκληση από τον Τούρκο πρόξενο της Θεσσαλονίκης Γιαλμάν Οκάν. Ο κ. Τζιτζικώστας ήταν καλεσμένος από το τουρκικό προξενείο στην δεξίωση της Παρασκευή που γίνεται κάθε χρόνο στην συμπρωτεύουσα.

Εκεί κατά το σύνηθες γίνονται ομιλίες και από τις δύο πλευρές για την ελληνοτουρκική φιλία. Φέτος ο κ. Τζιτζικώστας αρνήθηκε την πρόσκληση και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Γιαλμάν Οκάν , του εξέφρασε προσωπικά την έντονη δυσαρέσκεια του για όσα συμβαίνουν στην Αγιά Σοφία , αλλά και για τις δηλώσεις περί τουρκικής μειονότητας στην Θράκη και τον ενημέρωσε πως δεν προτίθεται να δώσει το παρών στην δεξίωση. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μετέφερε πως η στάση της Τουρκίας είναι προσβλητική για την Ελλάδα και δεν αποτυπώνει καμία πρόθεση για βελτίωση των σχέσεων των δύο πλευρών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Μητσοτάκης: Με την Τουρκία έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ διαφορά – ΑΟΖ-υφαλοκρηπίδα

Στις 11/02 ο Μητσοτάκης στην Άγκυρα – Συνάντηση με Ερντογάν

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...