ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ESM, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Μνημόνιο, Προαπαιτούμενα Μέτρα,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι διοικητές του ΕSΜ, που είναι οι υπουργοί Οικονομικών των 19, θα συνέλθουν το μεσημέρι πριν από τη σύνοδο της ευρωζώνης και αναμένεται να επικυρώσουν χωρίς δυσκολία την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την εκταμίευση των 7,5 δισ. ευρώ. Η διαδικασία είναι καθαρά τυπική και η εκταμίευση πρέπει να γίνει πριν από το βρετανικό δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.
Αξιωματούχος της ευρωζώνης ερωτήθηκε και για την εκταμίευση της επόμενης υπο-δόσης που προβλέπεται για το φθινόπωρο ύψους 2,8 δισ. ευρώ. «Υπάρχουν κάποια προαπαιτούμενα που πρέπει να εφαρμοστούν» είπε με νόημα. Και έδωσε ραντεβού μετά το καλοκαίρι, όταν όλοι θα έχουν περισσότερη «ενέργεια».
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα εκταμιευθεί η δόση των 7,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα.
Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα βρεθούν στο Λουξεμβούργο την Πέμπτη για την ετήσια συνάντηση του ESM. Αναμένεται να υπογράψουν ένα τροποποιημένο μνημόνιο για το ελληνικό πρόγραμμα, μετά από την υλοποίηση των συμφωνημένων μεταρρυθμίσεων από την Αθήνα τους τελευταίους μήνες.
























































