ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ο Μητσοτάκης έπαιξε και έχασε με τους Παραιτηθείτε»

«Ο Μητσοτάκης έπαιξε και έχασε με τους Παραιτηθείτε»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Καμία ρωγμή”, απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε ερώτηση για το αν οι αντιρρήσεις των «53+» αναφορικά με τη συνταγματική αναθεώρηση απειλούν την κυβερνητική συνοχή.

Μιλώντας στον τ/σ Star, επεσήμανε ότι στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος υπάρχει διάλογος τόσο για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο όσο και τη συνταγματική αναθεώρηση. «Η συνταγματική αναθεώρηση είναι και στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης», σημείωσε και πρόσθεσε: «Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν υπάρχει καμία ρωγμή».

Σχολιάζοντας τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, είπε ότι απορρίπτει κάθε αλλαγή στον εκλογικό νόμο, ότι δεν έχει πρόταση να καταθέσει και πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι «να περισώσει το μαγαζί της».

Ως προς τα εργασιακά η κα Σβίγκου τόνισε ότι «δεν θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα της Ν.Δ., τις ομαδικές απολύσεις και τον περιορισμό των εργασιακών δικαιωμάτων». «Είμαστε απόλυτοι ως προς την υπεράσπιση των εργασιακών σχέσεων και ως προς την απόρριψη όλων των παράλογων και αποκρουστικών απαιτήσεων που έχει η πλευρά των δανειστών συνεπικουρούμενη από τη ΝΔ», τόνισε η ίδια και υποστήριξε ότι «η ΝΔ φορά την προβιά των δανειστών εντός της χώρας και πιέζει για μεγαλύτερη περιστολή των εργασιακών δικαιωμάτων».

Τέλος, σε ότι αφορά τη χθεσινή συγκέντρωση, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι ο κ. Μητσοτάκης «έπαιξε και έχασε με τους “Παραιτηθείτε”, παρασύρθηκε από κακούς συμβούλους», παρατηρώντας ότι «τα κινήματα δεν φτιάχνονται καθ’ υπαγόρευση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στα Χανιά για διακοπές ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν – Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο… χέρι

Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι στην Τουρκία και τις προκλήσεις της»

ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! – Τα ψέματά του για τη βιομηχανία

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...