ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρειος Πάγος, Ένωση Κεντρώων, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, Νίκος Παρασκευόπουλος, Παραδικαστικό Κύκλωμα, Παύλος Πολάκης,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ένωση Κεντρώων εκτιμά πως ο Παύλος Πολάκης αναφέρει βάσιμα τα όσα υποστήριξε περί παραδικαστικού κυκλώματος στη Δικαιοσύνη.
«Πολύ πιθανό ο κ. Πολάκης να μην έχει εξ ολοκλήρου άδικο σε όσα ισχυρίζεται και ορθό είναι η δικαιοσύνη να διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση των καταγγελιών του», αναφέρει.
«Η δικαστική εξουσία είναι ανεξάρτητη και καλό είναι οι πολιτικοί να μετράνε τα λόγια τους όταν κρίνουν λειτουργούς της δικαιοσύνης».
Πάντως, καταλήγει, και οι δικαστές άνθρωποι είναι και διαπράττουν λάθη σχολιάζοντας τις δηλώσεις περί παραδικαστικού κυκλώματος.
























































