ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εκλογικός νόμος και η συνταγματική αναθεώρηση, ζητήματα κοινωνικής πολιτικής αλλά και ο προγραμματισμός για την πορεία του νομοθετικού έργου, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, στη σύσκεψη που είχε νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με στελέχη της κυβέρνησης και συνεργάτες του, στη Βουλή.
«Προχωράμε κανονικά», τόνιζαν κυβερνητικές πηγές ως προς το θέμα του εκλογικού νόμου και σημείωναν, σε σχέση με όσους δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την απλή αναλογική, ότι «το πρόβλημα είναι στους άλλους, που είναι δέσμιοι του τακτικισμού τους».
Συζήτηση έγινε για την συνταγματική αναθεώρηση και την πορεία του σχετικού θέματος, με τις ίδιες πηγές να αναφέρουν, ότι θα υπάρξουν άμεσα δημόσιες πρωτοβουλίες.
Επιπλέον, συζητήθηκαν ζητήματα κοινωνικής πολιτικής, σχετικά με τα οποία αποφασίστηκε προετοιμασία και επόμενη σύσκεψη ειδικά για αυτό το θέμα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπήρξε ενημέρωση, ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, προχωρά κανονικά.
Στη σύσκεψη έγινε προγραμματισμός για την πορεία του νομοθετικού έργου. Υπάρχουν σε διάφορα στάδια προγραμματισμού ο εκλογικός νόμος, το νομοσχέδιο για τους υδρογονάνθρακες, το νομοσχέδιο για δημόσιες συμβάσεις, το νομοσχέδιο για το διαδικτυακό έγκλημα, το νομοσχέδιο για την κοινωνική οικονομία, το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
























































