Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες πολιτικές ασυναρτησίες από τον ρωσόφιλο Λαφαζάνη που ζει σε παράλληλο κόσμο!

Νέες πολιτικές ασυναρτησίες από τον ρωσόφιλο Λαφαζάνη που ζει σε παράλληλο κόσμο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ανούσιες και βαθιά αποπροσανατολιστικές» χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τις αντιπαραθέσεις για τον εκλογικό νόμο που εκδηλώθηκαν στη Βουλή, σε δηλώσεις του μετά την περιοδεία του στον Βόλο και στην Βιομηχανική ζώνη Μαγνησίας, όπου διαπίστωσε υψηλή ανεργία και ύφεση εργασιών στην περιοχή.

Ο γραμματέας της του ΠΣ της ΛΑΕ καταδίκασε τις μνημονιακές πολιτικές και ανέφερε πως η οργάνωση «έχει ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα με αιχμή το Grexit και ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα».

Προφανώς αναφέρεται σε κάποιο πρόγραμμα που δεν είχε όταν ήταν υπουργός, και ήθελε πάλι Grexit, αλλά έλεγε ψέμματα στον ελληνικό λαό ότι είχε δήθεν κάποιο πρόγραμμα.

Όπως υποστήριξε, τo Grexit γίνεται ταχύτατα μεγάλο λαϊκό ρεύμα, που θα λάβει σαρωτικές διαστάσεις το επόμενο διάστημα.

«Είναι χαρακτηριστικό το θετικό κλίμα που είδαμε ανάμεσα στους πολίτες στην αγορά του Βόλου, όπου η απήχηση του εθνικού νομίσματος ήταν συντριπτική» πρόσθεσε.

Βεβαίως ότι οι πολίτες μπορεί να θέλουν εθνικό νόμισμα δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θέλουν τον Λαφαζάνη και τον περιοδεύοντα θίασο της ΛΑΕ.

Τόνισε δε ότι «η χώρα για να απαλλαγεί από τα μνημόνια, να βγει από την κρίση και να ανασυγκροτηθεί, χρειάζεται την άμεση έξοδο από την Ευρωζώνη, το πέρασμα στο εθνικό νόμισμα και την αμφισβήτηση της νεοφιλελεύθερης ΕΕ στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος διακοπής αποπληρωμής του χρέους για τη διαγραφή του, ευρύτατης σεισάχθειας στα ιδιωτικά χρέη των κοινωνικά αδύνατων στρωμάτων και των πολύ μικρών επιχειρήσεων και εθνικοποίησης/κοινωνικοποίησης των τραπεζών για να παίξουν ένα νέο αναπτυξιακό ρόλο και ρόλο ισχυρής ρευστότητας στην οικονομία, με χαμηλά έως μηδενικά επιτόκια και μετασχηματισμού της».

Βεβαίως όλα αυτά είναι συνθήματα που τα ακούμε επί έξι χρόνια αλλά κανείς δεν μας εξήγησε πώς θα γίνουν δίχως να ανατιναχτεί η χώρα.

Αναφορικά με τη συζήτηση στη Βουλή ο κ. Λαφαζάνης τη χαρακτήρισε «φαρσοκωμωδία με πρωταγωνιστές τους Τσίπρα, Μητσοτάκη και δορυφόρους τους τα άλλα κόμματα», συμπληρώνοντας ότι αυτές οι αντιπαραθέσεις «δεν έχουν την παραμικρή σχέση με αρχές, αξίες και εναλλακτικές πολιτικές, αλλά κυρίως με το ποιοι θα έχουν τις “καρέκλες”».

Ενώ ο Λαφαζάνης που έχει σχέση με αρχές και αξίες, γυρνά την Ελλάδα και λέει “προφητείες” στους ανθρώπους και υπόσχεται “θαύματα” και “επίγειους παραδείσους”!

Ποιος; Ο Λαφαζάνης, που υπέγραψε έναν αγωγό με τη Ρωσία που δεν ήταν να κατασκευαστεί ποτέ. Λαφαζάνης, ο άνθρωπος που θέλει να μας πάρει από τους Αμερικανούς για να μας κάνει αποικία των Ρώσων. Ο επαναστάτης του “νομισματοκοπείου” που έχει το θράσος και μιλάει για πατρίδα όταν η μισή ΛΑΕ αποτελείται από δηλωμένους ελληνοφοβικούς εθνομηδενιστές.

Δώστε του καμιά τυρόπιτα, καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σόιμπλε συνωμοτούσε για Grexit μην τηρώντας το γερμανικό σύνταγμα

Γερμανικό Δικαστήριο: Μέρκελ-Σόιμπλε αποφάσισαν μόνοι τους την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Λαφαζάνης: Σταματήστε την κοροϊδία – Ανεβάζετε τεχνητά τα κρούσματα

Αλλοδαπός άρπαξε το κινητό του Λαφαζάνη – Έδωσε «μάχη» να το πάρει πίσω

Σε νέα δίκη για τους πλειστηριασμούς ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...