ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλο προβάδισμα του Απόστολου Τζιτζικώστα καταγράφει δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά» για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.
Η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στις 23 και 24 Απριλίου, από την εταιρεία «To the point», σε δείγμα 808 ανθρώπων.
Στην ερώτηση «ποιον θα ψηφίσετε για περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας», την πρωτιά κατέχει ο «αντάρτης» της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας, με ποσοστό 21,5% και με τον επίσημο υποψήφιο του κόμματος, Γιάννη Ιωαννίδη, να έπεται με ποσοστό προτίμησης 13,4%.
Όσο για τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις ευρωεκλογές, αυτές αποτυπώνονται ως εξής: ΝΔ 19,8%, ΣΥΡΙΖΑ 15,8%, Ποτάμι 9,3%, Χρυσή Αυγή 7,2%, ΚΚΕ 5,6%, Ελιά 4,7%, ΑνΕλ 3,7%, ΔΗΜΑΡ 1,9%. Το 21,5% αγγίζει η αδιευκρίνιστη ψήφος.
























































