ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» - Έπαιρνε αναβολικά
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Τσιάρας επιβεβαίωσε ότι είδε τον Χρήστο Παππά στο υπουργείο, ωστόσο δήλωσε ότι η συνάντηση ήταν θεσμική.
«Τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα. Να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;» είπε όταν ρωτήθηκε για όσα υποστηρίζει ο Χρήστος Παππάς ότι συζήτησαν μεταξύ τους.
Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς στην ανοικτή του επιστολή υποστηρίζει ότι είχε επαφές με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών και πως σε αυτές ο δεύτερος χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό και ότι ο κ. Τσιάρας του είπε πως πιέστηκε πολλές φορές να στηρίξει αποφάσεις της συγκυβέρνησης.
























































