Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Το μεγαλύτερο πάρτι ιδιωτικών συμφερόντων και καναλαρχών”

“Το μεγαλύτερο πάρτι ιδιωτικών συμφερόντων και καναλαρχών”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζωή Κωνσταντοπούλου,

“Η κυβέρνηση μοιράζει πλεόνασμα 500 εκατομμυρίων για να αποκαταστήσει τα 70 δισεκατομμύρια ευρώ που μας έχει πάρει” τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή κάνοντας ταυτόχρονα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.

“Η μεγαλύτερη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και το μεγαλύτερο πάρτυ ιδιωτικών συμφερόντων εργολάβων του Δημόσιου, καναλαρχών και λοιπών διαπλεκομένων προσώπων με τις Κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ. και τη σημερινή σύμπραξη ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ., που είναι αυτοί που μας έφεραν ως εδώ” τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ενημέρωση από τον κ. Guy Ryder, Γενικό Διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (International Labour Organization – I.L.O.).

Διαβάστε τα κυριότερα σημεία από την ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

Σήμερα, αυτές τις μέρες, εν μέσω προεκλογικής περιόδου (έχουμε εκλογές αυτοδιοικητικές στη χώρα μας στις 18 Μαΐου και ευρωεκλογές στις 25 Μαΐου) σ’ αυτήν ακριβώς, λοιπόν, την περίοδο η Κυβέρνηση ανήγγειλε ότι θα διανείμει 500 εκατομμύρια ευρώ για ν’ αποκαταστήσει τα 70 δισεκατομμύρια ευρώ, που έχει πάρει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο από τις τσέπες των πολιτών. Διότι, ο περιορισμός του βιοτικού επιπέδου, η κατακρήμνιση του βιοτικού επιπέδου κατά 35% σε αυτό μεταφράζεται, σε δεκάδες δισεκατομμύρια που έχουν κλαπεί από τον ελληνικό λαό.

Την ίδια ώρα, κ. Ryder, που 500 εκατ. λέει ότι διανέμει, ξέρετε πόσα χαρίζει; Οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, το ψηφιακό φάσμα χαρίζεται σε έξι επιχειρήσεις, στους ίδιους και τους ίδιους, για 18 εκατομμύρια ευρώ επί δεκαπενταετία, την ίδια ώρα που οι υπολογισμοί με βάση την επίσημη μελέτη, που η Κυβέρνηση παρήγγειλε ήταν για 715 εκατομμύρια ευρώ. Χαρίζει, λοιπόν, την ίδια ώρα 700 εκατομμύρια ευρώ και πολλά ακόμη.

Πρέπει να συνεννοηθούμε. Αυτή η πολιτική των περικοπών και των λεγόμενων «θυσιών», ανθρώπων που ποτέ δεν δήλωσαν ότι θέλουν να θυσιασθούν, δεν μπορεί να συνεχίζει να επιτελείται στο όνομα της «αναγκαιότητας» και του «μονοδρόμου», διότι ακριβώς την ίδια στιγμή πραγματοποιείται η μεγαλύτερη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και το μεγαλύτερο πάρτυ ιδιωτικών συμφερόντων εργολάβων του Δημόσιου, καναλαρχών και λοιπών διαπλεκομένων προσώπων με τις Κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ. και τη σημερινή σύμπραξη ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ., που είναι αυτοί που μας έφεραν ως εδώ.

Ως εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θέλω να σας πω το εξής: Κύριε Ryder, κι εσείς που είστε διεθνείς συνομιλητές της Κυβέρνησης αυτής, δεν μπορεί να μη γνωρίζετε ότι τα ίδια πρόσωπα και τα ίδια Κόμματα είναι υπεύθυνα για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται σήμερα ο ελληνικός λαός, οι Έλληνες εργαζόμενοι, οι εργαζόμενοι γενικότερα στη χώρα αυτή, τα παιδιά τους, οι συνταξιούχοι, ο πληθυσμός τον οποίο όφειλε η Κυβέρνηση να έχει προστατεύσει και δεν το έκανε και που οφείλετε εσείς να ενεργοποιηθείτε, ακριβώς, για να δείξετε τι όφειλε να κάνει και δεν έκανε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κωνσταντοπούλου διέγραψε τον «εκλεκτό» της Χουρδάκη, αλλά αυτός δεν παραδίδει την έδρα

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Όταν με βλέπει ο Μπέος φεύγει… τρέχοντας

Κωνσταντοπούλου: 10 λόγοι για τους οποίους δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Βουλή: Στο παλιό γραφείο της Γεννηματά ο Τσίπρας, στο γραφείο του Σημίτη η Κωνσταντοπούλου

Η Κωνσταντοπούλου ζητά έδρα Επικρατείας που «περισσεύει» από τους Σπαρτιάτες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...