Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΝΔ θα προσέλθει ως συνήγορος των καναλαρχών και στο ΣτΕ»

ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΝΔ θα προσέλθει ως συνήγορος των καναλαρχών και στο ΣτΕ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για ευθεία παρέμβασή της στη Δικαιοσύνη κατηγορεί τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή σημερινή παρέμβαση στη Βουλή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Βρούτση που “εγκαλεί τη Δικαιοσύνη για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, μιλώντας για περίεργη σιωπή που προκαλεί ερωτηματικά”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι “μετά τις ανακοινώσεις και τις ομιλίες του προέδρου της, που αντιγράφουν κατά γράμμα τη φρασεολογία και τα επιχειρήματα των καναλαρχών, τώρα προχωρούν και σε μια ευθεία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη” και σχολιάζει πως “το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμα η ΝΔ είναι να προσέλθει ως συνήγορός τους και στο ΣτΕ”.

“Στην περίπτωση της ΝΔ και της σχέσης της με τη διαπλοκή”, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, “ισχύει η λαϊκή ρήση «πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι»”.

Είχε προηγηθεί σφοδρή αντιπαράθεση σε επίπεδο κοινοβουλευτικών εκπροσώπων για τον διαγωνισμό αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, στη συζήτηση στην Ολομέλεια για το δασικό νομοσχέδιο. Ο Γιάννης Βρούτσης της ΝΔ, εγκάλεσε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην διαδικασία, και επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη, προκαλώντας την αντίδραση του Σωκράτη Φάμελου, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και του Θανάση Παπαχριστόπουλου εκ μέρους των ΑΝΕΛ.

«Τα τελευταία γεγονότα, τα οποία αφορούν το φιάσκο του διαγωνισμού, περί αδειών στα κανάλια, τα ζητήματα διαφθοράς, που αφορούν τονΧρήστο Καλογρίτσα, αλλά και η περίεργη και εκκωφαντική σιωπή της Δικαιοσύνης, δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά» είπε ο Γιάννης Βρούτσης επισημαίνοντας πως αντί η κυβέρνηση να απαντήσει στα «κεντρικά αυτά ζητήματα», σιωπά και προσπαθεί να αποφύγει τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

EBU: Κανονικά στη Eurovision 2026 το Ισραήλ – Αποχωρούν Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία και Σλοβενία

Euroleague: Αναβλήθηκε το παιχνίδι Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ λόγω της κακοκαιρίας – Πότε θα γίνει ο αγώνας

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...