ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Τήνο βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Ο κ. Μητσοτάκης ταξίδεψε στο νησί την Παρασκευή με τη σύζυγό του, για ένα διήμερο στο σπίτι που διατηρούν στο νησί, ενώ ο κ. Καραμανλής ήταν ήδη εκεί.
Όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έμαθε ότι είναι κι ο κ. Καραμανλής στο νησί, επικοινώνησε με πρωτοβουλία του και κανόνισαν να φάνε παρέα, με κοινούς φίλους.
Η βραδιά δεν ήταν πολιτική.
Συνεργάτες τους διαβεβαιώνουν ότι Μητσοτάκης και Καραμανλής συνομιλούν συχνά και υπάρχει πάντα ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας.
Όπως σχολίαζαν, «και μόνο η διαρροή της είδησης, εκπέμπει μήνυμα ενότητας για το κόμμα».
Οι δύο άντρες θα ξαναβρεθούν την Τρίτη στα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος στην Πειραιώς, εκδήλωση στην οποία θα δώσει το παρών και ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ νωρίτερα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.
























































