ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Τήνο βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Ο κ. Μητσοτάκης ταξίδεψε στο νησί την Παρασκευή με τη σύζυγό του, για ένα διήμερο στο σπίτι που διατηρούν στο νησί, ενώ ο κ. Καραμανλής ήταν ήδη εκεί.
Όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έμαθε ότι είναι κι ο κ. Καραμανλής στο νησί, επικοινώνησε με πρωτοβουλία του και κανόνισαν να φάνε παρέα, με κοινούς φίλους.
Η βραδιά δεν ήταν πολιτική.
Συνεργάτες τους διαβεβαιώνουν ότι Μητσοτάκης και Καραμανλής συνομιλούν συχνά και υπάρχει πάντα ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας.
Όπως σχολίαζαν, «και μόνο η διαρροή της είδησης, εκπέμπει μήνυμα ενότητας για το κόμμα».
Οι δύο άντρες θα ξαναβρεθούν την Τρίτη στα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος στην Πειραιώς, εκδήλωση στην οποία θα δώσει το παρών και ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ νωρίτερα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.
























































