Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φωτήλας: Υπερασπίστηκα τον Θεοδωράκη απέναντι στα τρολ! – Ήρωας ο Φωτήλας

Φωτήλας: Υπερασπίστηκα τον Θεοδωράκη απέναντι στα τρολ! – Ήρωας ο Φωτήλας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Αντί να ασχολείται με μένα, να αναρωτηθεί ο ίδιος και να απαντήσει στον εαυτό του και στον κόσμο που τον πίστεψε τι είναι αυτό που τον σπρώχνει, απολύτως εγωιστικά, να επιμένει να οδηγήσει αυτό το όμορφο καράβι που έφτιαξε -και εμείς πιστέψαμε και ακολουθήσαμε- στα βράχια», καλεί τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη ο ανεξάρτητος βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας.

Σε δήλωσή του, ο κ. Φωτήλας επέμεινε ότι δεν έχει «δέσει» σε κανένα «λιμάνι», σημειώνοντας ότι διεγράφη «με συνοπτικές διαδικασίες επειδή εξέφρασα την αγωνία μου για το μέλλον του κόμματος και της χώρας».

Υπογράμμισε επιπλέον ότι πλησιάζει η ώρα που οι πολίτες θα δώσουν απαντήσεις με την ψήφο τους και εκεί, όπως συμπληρώνει, θα μετρηθεί ο καθένας, ενώ κατηγόρησε τον επικεφαλής «του εναπομείναντος Ποταμιού, που από το 6,22% το έχει φέρει να βρίσκεται στο 1%» ότι πέταξε λάσπη εναντίον του, αν και «επί ενάμιση και πλέον χρόνο όχι μόνο τον υπερασπίστηκα με πολιτικό και προσωπικό κόστος ενάντια στα πληρωμένα τρολ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά υποστήριξα και συνεχίζω να υποστηρίζω με θέρμη τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει το Ποτάμι».

Ο κ. Φωτήλας καταλόγισε στον κ. Θεοδωράκη ότι «περιφέρεται στα κανάλια μην τολμώντας να κάνει ούτε και σήμερα τη διαπίστωση για το επικίνδυνο της κυβέρνησης αυτής. Ακόμα και σήμερα μάλιστα, λανσάρει την συνεννόηση με το καθεστώς, και προς Θεού μην πάμε σε εκλογές».

Αναφερόμενος στην απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, ο ανεξάρτητος βουλευτής έκανε λόγο για «νέα μέρα για την πολύπαθη πατρίδα», σημειώνοντας ότι «η συντριπτική απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες ενάντια στο καθεστώς Τσίπρα – Καμμένου και τον επίδοξο κανακάρη υπουργό κ. Παππά, κάνει φανερό στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών ότι πλησιάζει η ώρα που με πάταγο θα πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αποτελεί πια ζήτημα επιβίωσης του έθνους η απαλλαγή από την κυβέρνηση αυτή».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Θεοδωράκης: Ο Κασσελάκης το 2009 ψήφισε ΠΑΣΟΚ, θέλει τον φράχτη στον Έβρο, τον ενοχλεί η «τοξικότητα» των social media

Επιζών των Τεμπών καταγγέλλει τον Θεοδωράκη: «Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου στον Μητσοτάκη δεν ήταν δικό μου» (βίντεο)

Οι τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι μόλις είδαν τον Μητσοτάκη – Μόλις 10% η τηλεθέαση της συνέντευξής του

Τσαπανίδου για συνέντευξη Μητσοτάκη σε Θεοδωράκη: «Ασεβής, αδιάφορος και απαθής»

Μέλη του «Ρουβίκωνα» έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Στ. Θεοδωράκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...