ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έσπεν Μπάρθ Έιντε, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Νίκος Κοτζιάς, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Διπλωματική γκάφα από την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου
Ηλεκτρικό καλώδιο 22 δισ. ευρώ συνδέει το Αζερμπαϊτζάν με την Ευρώπη παρακάμπτοντας την Τουρκία
Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% - ΕΛΑΣ 16,2% - ΠΑΣΟΚ 11%
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Ουκρανία: Η πρώην εκπρόσωπος του Ζελένσκι κατηγορείται για «εσχάτη προδοσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, είχε, εκ νέου, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ειδικό Απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Εσπεν Μπαρθ Αϊντε.
Ο κ. Κοτζιάς επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας στη συνέχιση της διαπραγματευτικής διαδικασίας για την επίτευξη μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης του προβλήματος και συζήτησε με τον Άϊντε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, καθώς και για το ρόλο των Ηνωμένων Εθνών στη διαδικασία.
Οι κ.κ. Κοτζιάς και Άϊντε συμφώνησαν να συναντηθούν, μετά την επικείμενη επιστροφή του Ειδικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, εξέλιξη για την οποία ο υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε την ικανοποίηση της ελληνικής Κυβέρνησης.
























































