ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας στο Βερολίνο – Με ποιους θα συναντηθεί

Τσίπρας στο Βερολίνο – Με ποιους θα συναντηθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομίας και ενέργειας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ θα έχει συνομιλίες την Πέμπτη στο Βερολίνο ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη γερμανική πρωτεύουσα, όπως ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου, έχει ως εξής:

12:30-12:45 τοπική ώρα (13:30-13:45 ώρα Ελλάδας) Κοινές δηλώσεις με την Καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

12:45-13:45 (13:45-14:45 ώρα Ελλάδας) Γεύμα εργασίας με την Καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

15:00-16:00 (16:00-17:00 ώρα Ελλάδας) Συνάντηση με τον Αντικαγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, στα Γραφεία του SPD.

16:45-17:30 (17:45-18:30 ώρα Ελλάδας) Συνάντηση με αντιπροσωπεία του κόμματος των Πρασίνων

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στη Συρία επέστρεψε στην πατρίδα της έπειτα από μήνες κράτησης

Γερμανία: Άρπαξαν μωρό 3 μηνών από το καρότσι – Εντοπίστηκε νεκρό

Αλέξης Τσίπρας για Κυπριακό: «Κατάργηση των εγγυήσεων και απόσυρση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων»

Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές – Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ έχει ήδη δημιουργηθεί»

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είναι λαϊκισμός η λαϊκότητα» – Μας λένε «λαϊκιστές» αυτοί που «αυξάνουν τους μετακλητούς κατά 50% και τους μισθούς τους κατά 70%»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...