ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Ανίκα Μπράιτχαρτ, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Πιστοληπτική Αξιολόγηση,


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στόχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι η δεύτερη αξιολόγηση να ολοκληρωθεί πριν από το Eurogroup της 26ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του Πιέρ Μοσκοβισί, Ανίκα Μπράιτχαρντ.
Όπως τόνισε, “η Επιτροπή εργάζεται στενά με όλους τους εμπλεκόμενους προκειμένου να διασφαλιστεί η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση πριν από το Eurogroup της 26ης Ιανουαρίου 2017”.
Επίσης, η εκπρόσωπος ανέφερε πως ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ πέρα από τη συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα, βρίσκεται σε «μόνιμη επαφή» με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.
























































