ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στο Ισραήλ για τα σύνορα με την Ιορδανία: Φόβοι για νέα «7η Οκτωβρίου»
Ο αρχιραβίνος του Ηνωμένου Βασιλείου καταδικάζει ως «ντροπιαστική» την απόφαση της Εκκλησίας της Αγγλίας να στηρίξει έγγραφο που κατηγορεί το
Υπόθεση Marfin: Τι λέει η Αστυνομία, τι λένε οι συνήγοροι υπεράσπισης
Επίδειξη νεο-οθωμανικής ισχύος: Οι Τούρκοι έστειλαν στη Λατάκεια (Λαοδίκεια) της Συρίας τον Τούρκο Ναύαρχο με τη φρεγάτα «Κωνσταντινούπολη» (TCG Istanbul)
Νέα «κωλοτούμπα» Τραμπ: Από τα τέλη στα Στενά του Ορμούζ περνά στις... επενδυτικές συμφωνίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολιτικό ζήτημα προκλήθηκε από την αποκάλυψη των ελέγχων του ΣΔΟΕ σχετικά με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και γνωστού ηθοποιού, Παύλου Χαϊκάλη, ότι ξέχασε να δηλώσει το 2007 συνολικό ποσό των 55.000 ευρώ.
Με παρέμβασή του στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ, ο Παύλος Χαϊκάλης παραδέχτηκε με θάρρος ότι όντως φταίει και ότι όντως έχει διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής, διευκρινίζοντας ωστόσο πως πρόκειται για ποσό 45.000 ευρώ και όχι 55.000 ευρώ.
Ο γνωστός ηθοποιός διευκρίνισε ότι αυτό το λάθος του δεν έγινε σκόπιμα, απλά επειδή επρόκειτο για διαφήμιση που έκανε στην επαρχία, δεν έκοψε παραστατικά και εν συνεχεία το ξέχασε, με αποτέλεσμα να φανεί στον έλεγχο του ΣΔΟΕ ότι διέπραξε φοροδιαφυγή.
























































