Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια ΜακεδονίαΑλβανίαΤουρκίαΚουρδιστάνΙσραήλΚύπροςΒαλκάνιαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πόρισμα κόλαφος για το στέλεχος της ΝΔ Βασίλη Πολυμερόπουλο – Τι απαντά

Πόρισμα κόλαφος για το στέλεχος της ΝΔ Βασίλη Πολυμερόπουλο – Τι απαντά

Απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης μαθημάτων Μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών και όχι γνήσιο Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (σε επίπεδο master) φέρεται ότι κατέθεσε το 2006 στο Δήμο Αθηναίων, ο υπάλληλος και πολιτικό στέλεχος της ΝΔ και της ΔΑΚΕ Δημοσίου τομέα Βασίλης Πολυμερόπουλος, προκειμένου να λάβει πρόσθετο μηνιαίο επίδομα και να καταταγεί σε υψηλότερα μισθολογικά και βαθμολογικά κλιμάκια.

Τα παραπάνω αναφέρονται σε πόρισμα που συνέταξαν, μετά από έλεγχο, οι Επιθεωρητές-Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης και το οποίο φέρνει στο φως το newpost.gr.

Από την πλευρά του ο Β. Πολυμερόπουλος απαντώντας στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης κάνει λόγο για μια διοικητική πράξη διαφορετικής διαβάθμισης του πιστοποιητικού σπουδών και μαθημάτων που παρακολούθησε και έλαβε το 2006 μετά από διπλωματική εργασία με τίτλο » Ευρωπαική Ένωση και Αναπτυσσόμενες χώρες» από το Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών της έδρας Jean Monnet του Παντείου Πανεπιστημίου.

Οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης επικαλούνται για το αληθές των ισχυρισμών τους το Πάντειο Πανεπιστήμιο το οποίο το 2014 με έγγραφη βεβαίωση προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων ξεκαθαρίζει πως «ο συγκεκριμένος τίτλος είναι έγκυρος αλλά δεν επέχει ισότιμη θέση Μεταπτυχιακού Διπλώματος ,όπως αυτά απονέμονται σήμερα από το Πανεπιστήμιό μας αλλά αποτελούσε πιστοποιητικό παρακολούθησης που δίδετο μετά από επιτυχή συμμετοχή σε εξετάσεις και υποστήριξη διπλωματικής εργασίας.»

Παρά την παραπάνω έγγραφη βεβαίωση από το Πάντειο Πανεπιστήμιο για τη μη συνάφεια του πιστοποιητικού παρακολούθησης μαθημάτων που προσκόμισε στο Δήμο Αθηναίων ο Βασίλης Πολυμερόπουλος με γνήσιο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών επιπέδου master η Διεύθυνση Προσωπικού του Δήμου και το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, όπως καταγγέλλεται από τους Επιθεωρητές, αδιαφόρησαν και δεν ανακάλεσαν τις Διοικητικές Πράξεις τους με τις οποίες του αναγνωρίστηκε το πιστοποιητικό που προσκόμισε ως μεταπτυχιακός τίτλος και του χορηγήθηκε επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών, ενώ παράλληλα με διαπιστωτική πράξη κατατάχθηκε σε ανώτερο βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο καταλαμβάνοντας μάλιστα και θέσεις ευθύνης. Οι επιθεωρητές, στις προτάσεις του πορίσματός τους, ζητούν να ανακληθούν οι συγκεκριμένες διοικητικές Πράξεις και να αναζητηθούν ως αχρεωστήτως καταβληθείσες οι αποδοχές του επιδόματος μεταπτυχιακών σπουδών που έλαβε από το 2006.

Παράλληλα ζητείται από τον Δήμαρχο Αθηναίων να ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του Βασίλη Πολυμερόπουλου και του Ι.Β πρώην Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Καθαριότητας-Ανακύκλωσης διότι αν και γνώριζε από το 2014 (λόγω του εγγράφου του Παντείου Πανεπιστημίου) ότι ο κ. Πολυμερόπουλος δεν προσκόμισε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών αλλά ένα απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης μαθημάτων δεν ανακάλεσε την Πράξη με την οποία αυτό του αναγνωρίστηκε ως μεταπτυχιακός τίτλος για να λάβει διάφορα ευεργετήματα, το πόρισμα των Επιθεωρητών εστάλη για τα περαιτέρω αναφορικά με το ποινικό μέρος ,στην Εισαγγελία Εφετών. Η υπόθεση έχει ήδη προκαλέσει την αντίδραση της Κυβέρνησης η οποία κάλεσε τη Ν.Δ να πάρει ανοιχτά θέση για την παραπάνω υπόθεση με την εμπλοκή του πολιτικού της στελέχους σε κατάθεση και αναγνώριση ενός απλού πιστοποιητικού ως μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Δήμο Αθηναίων.

Πηγή: www.newpost.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Κουμουτσάκος συναντήθηκε κατ’ ιδίαν με τον Πάιατ – Τι συζήτησαν

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης αλλάζει προγραμματικές θέσεις ανά τηλεοπτική εμφάνιση

Όταν ο Άδωνις έλεγε «ψεύτες και κλέφτες» Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ (βίντεο)

Οργή Μαρκόπουλου και Βουλγαράκη για τον «παραγκωνισμό» τους από τον Μητσοτάκη

Τι ζήτησε ο Μίχαλος από υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ για την οικονομία

Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Σκληρό διπλωματικό πόκερ: Η Κύπρος προειδοποιεί με «βέτο» στις αποφάσεις της ΕΕ εάν δεν στριμωχτεί η Τουρκία
Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει προειδοποιήσει ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προβάλει βέτο στη λήψη...