ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξοργισμένο είναι το καραμανλικό στρατόπεδο από τον υπόγειο πόλεμο που έχουν εξαπολύσει στελέχη της ΝΔ από το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αν και ο πρόεδρος της ΝΔ επιχειρεί διαρκώς να καλλιεργεί στο προσκήνιο το δήθεν ενωτικό προφίλ του, στο παρασκήνιο δε λείπουν τα “συντροφικά” μαχαιρώματα. Τελευταίο κρούσμα δεν είναι άλλο από τη σφοδρότατη επίθεση που εξαπέλυσε ο καθηγητής Οικονομικής ανάλυσης του Πανεπιστημίου Πειραιά, Θοδωρής Πελαγίδης, ο οποίος είναι κοινό μυστικό πως αποτελεί έναν από τους βασικούς οικονομικούς μυστικοσυμβούλους του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο κ. Πελαγίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Liberal.gr σημείωσε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: “Η κυνική κυβέρνηση θα βρει μια φόρμουλα πιστεύω, ο κ. Τσακαλώτος καταλαβαίνει ότι όχι μόνο δεν υπάρχει άλλη λύση. Καταλαβαίνει ότι οτιδήποτε άλλο θα είναι μια κόλαση. Αυτό πιστεύω είναι στα υπέρ του. Αυτοί που έχουν απασφαλίσει κανονικά είναι κάτι ντεμέκ ψευτοκαραμανλικοί που ασελγούν στο πτώμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και προτείνουν βαρουφάκιες μπούρδες. Να βγουν και να πουν ότι λατρεύουν τη δραχμή, το νόμισμα της διαφθοράς και της προσοδοθηρίας. Αν έχουν θάρρος.”
Η οξεία κριτική του έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις τάξεις του καραμανλικού μπλοκ της ΝΔ, επιβαρύνοντας το ούτως ή άλλως βαρύ κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος για τις νεοφιλελεύθερες στρατηγικές επιλογές της ηγεσίας, οι οποίες όπως καταγγέλλεται όλο και πιο έντονα την τελευταία εβδομάδα αλλοιώνουν το ιδεολογικό στίγμα της παράταξης και την συρρικνώνουν, καθώς μετατρέπεται σε κόμμα ολίγων και ελίτ, μακρυά από την ευρεία λαϊκή βάση της ΝΔ.
Διαβάστε αναλυτικά το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών
























































